Nem tévedés, a Csárdafesztivál első napjának számai ezek: 6000 kg hal és 30 másodpercenként egy kürtőskalács.
A Szent István Napok egyik legínycsiklandozóbb programja a Csárdafesztivál – A magyar virtus íze és ritmusa a belvárosban, amelynek első napján több mint 45 ezren kóstoltak bele a hazai konyha páratlan ízeibe. Nem is akármilyen étvággyal! Volt olyan csárda, ahol több mint 6000 kg halból készítettek ételt, és az elfogyasztott kürtőskalácsból is bábeli magasságú tornyot lehetett volna építeni.
A Vörösmarty téri rendezvény augusztus 22-éig várja a finomságokra és a magyar muzsikára éhes látogatókat.
További információ itt
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre