RETRO RÁDIÓ

Szívszorító szavak Schumacher egykori menedzserétől: ezt örökre bánni fogja...

Willi Weber nem tartozik azok közé, akik meglátogathatják a 2013-as síbalesete óta a világtól elzártan lábadozó hétszeres világbajnokot, Michael Schumachert. A korábbi menedzser azonban most először magyarázatot adott arra, hogy a német pilóta családja miért közösítette ki őt.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.08.28. 18:00

Tegnap jelent meg Willi Weber, Michael Schumacher egykori menedzserének önéletrajzi könyve. A német legenda útját annak pályafutása nagy részében egyengető Weber a kötetben ír arról is, miként élte meg, hogy a hétszeres világbajnok 2013-as síbalesete óta a Schumacher-család tudomást sem vesz a létezéséről, a német RTL-nek pedig most elárulta, mi lehet ennek az oka.

(Fotó: AFP)

A mai napig sem telefonon, sem levélben nem beszélünk. Most már tudom, hogy azon a fájdalmas napon kitörölt az életéből– utalt Corinna Schumacherre, Michael Schumacher feleségére és a 2013. december 29-én történt síbalesetre a 79 esztendős exmenedzser.

– „Hogy ennyi év után miért vagyok csak egy haszontalan, használt gumiabroncs a feleségének? Hogy miért nem látogathatom meg Michaelt? Hogy miért büntetnek?” – teszi fel a sorozatos kérdéseket.

Azok után, hogy oroszlánrészt vállalt Schumacher F1-be jutásában, majd szinte teljes pályafutása során mellette állt (2010-es visszatérésekor már nem tartott vele), valóban furcsa, hogy a család teljesen elzárkózik tőle, de a jelek szerint erre is van magyarázat. „Hibát követtem el!” – jelentette ki az RTL-nek.

– Ha korábban tudtam volna, másképp cselekszem. A baleset után nem ültem azonnal repülőre és siettem a kórházba. Láttam a tömeget, és arra gondoltam, nincs rá szükség, hogy most én is ott álljak. De ez rossz döntés volt, azonnal repülőre kellett volna ülnöm.”

Gyötrelmes állapotban voltam, szenvedtem mint egy kutya. Folyton felszínre törtek az emlékek, mert az emberek egyfolytában erről kérdezgettek. Újra és újra át kellett élnem a szenvedést” – emlékezett a baleset utáni időszakra.

 

Ezeket olvastad már?
Szívszaggató, hol találták meg az eltűnt kisfiút

Szívszaggató, hol találták meg az eltűnt kisfiút

Tragédia a színházban: a közönségre szakadt a tető

Tragédia a színházban: a közönségre szakadt a tető

Ötévesen szólalt meg Szofika, aki először mondta ki: anya!

Ötévesen szólalt meg Szofika, aki először mondta ki: anya!

„Szemünk előtt égett le a házunk” – sírva nézték a kisgyerekek a mindent elborító lángokat

„Szemünk előtt égett le a házunk” – sírva nézték a kisgyerekek a mindent elborító lángokat

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás