Mindenkit kigúnyol, mégis emberek millió követik





Manapság az internet korábban rengeteg hülyeség terjed a világhálón, azonban egy olasz-szenegáli fiatalember ezt megunta és megmutatta, hogy nem kell mindent túlkomplikálni.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.08.02.
paródia

A Tiktokra lehet sok panaszunk és mondhatjuk rá, hogy egy újabb közösségi média alkalmazás, ami semmire sem jó és ami elbutítja az embereket, azonban van olyan, aki pozitív és iránymutató dolgokra is tudja használni az appot. Ez a fiatal talán a Tiktokot használóknak is segítséget nyújthat abban, hogy nem mindent kell túlbonyolítani és minden egyszerűen megoldható, ha használjuk a józan paraszti eszünket.

Fotó: TikTok

Csak bambul előre és mutogat, közben mindenkit szét olt

A 21 éves szenegáli-olasz kettős állampolgárságú Khaby Lame tulajdonképpen annyit csinál, hogy amikor valaki túlbonyolít, túlkomplikál valamit, akkor megmutatja, hogy lehet azt egyszerűbben is csinálni. A srác a videóiban háztartási praktikákra és életmódvideók mögött meghúzódó életképtelenségre helyezi a hangsúlyt, amivel sikert sikerre halmoz. A Tiktok sztár hírnevét az is emeli, hogy egyáltalán nem szólal meg, de neki erre nincs is szüksége, hiszen mimikájával és mutogatásával mindenki szívébe belopja magát. És hogy kiket szokott kifigurázni? Akit csak lehet. Bekerült már a videóiba, olyan, aki egy séfkéssel akart meghámozni egy banánt, de azt a férfit is kioktatta, aki Tesla autója hátsó üléséről fogyasztotta el spagettijét, azonban nem maradt ki a szórásból az a nő sem, aki a fogával hámozta meg a kígyóuborkát. Erre a fiú természetesen a legegyszerűbb utat választotta, a banánt a saját kezével kibontotta, az autó helyett elővett egy tányért és abból fogyasztotta el az ételt, a kígyóuborkánál a fogak helyett pedig elővett egy hámozót és megpucolta az uborkát.

Már mémek is születnek Khaby Laméról

A fiatal sztárt már nemcsak a videómegosztón lehet megtalálni. Ha valaki fellép a Facebookra és elkezdi azt átpörgetni rengetegszer belefuthat a róla készült mémekbe. A legnépszerűbb hazai labdarúgással foglalkozó oldal a TrollFoci is használta már az egyik bejegyzéséhez. Sőt egy mém készítő oldalon már külön sablont is csináltak róla. Első videóját 2020 márciusában a koronavírus miatt lezárások idején tette közzé, azóta meg hatalmasra nőtt rajongói tábora, emiatt fiókját már nem ő, hanem Riggio Alessandro közösségimédia-menedzser kezeli. Nemrégiben pedig Instagram követésszámban lekörözte a Facebook atyját Marc Zukerberget is, azóta még tovább tudta növelni azt és már több mint 30 millióan követik figyelemmel mindennapjait. A Tiktokon sem produkál gyenge számokat, ugyanis a követések száma közelíti a 100 milliót, videói pedig rendszerint 30 millió fölötti megtekintéssel mennek.

Szegény körülményekből küzdötte fel magát a csúcsra

Khaby Lame egy évesen került Olaszországba és szerény körülmények között nőt fel egy chivassói lakótelepen. Középiskolában sportolt, focizott és kosárlabdázott. LeBron James, Cristiano Ronaldo és az olasz labdarúgó válogatott nagy rajongója, amiről videóiban gyakran említést tesz. Az iskola elvégzése után CNC-gépkezelőként dolgozott.

Fotó: TikTok

 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás