RETRO RÁDIÓ

Megdöbbentő fordulat, ezért támadhatta meg a kínai férfi az altatásban lévő nőt a Covid-osztályon





Nem csak a rendőrök, az orvosok is megtesznek mindent azért, hogy kiderüljön a támadás oka.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.07.01.
koronavírus hatások

Mint arról korábban már írtunk, március közepén elszabadult a pokol a Honvédkórházban, miután egy kínai beteg őrjöngésbe kezdett. A férfi több emberre is rátámadt, egy altatásban lévő magatehetetlen nőt egy sebészeti ollóval többször mellkason szúrt. Az asszony súlyosan megsérült, az orvosok azonnal megkezdték az életmentői beavatkozásokat, mindhiába, a támadást követő 4. napon a nő belehalt sérüléseibe.

Az őrjöngő kínai szakácsot a rendőrség elfogta

A férfi egy ollóval többször megszurkált egy beteget a Covid-osztályon (Fotó: GettyImages/Illusztráció)

A bíróság elrendelte a kínai férfi letartóztatását

A támadót a pszichiátriára vitték, de olyan állapotban volt, hogy gyanúsítottként nem tudták kihallgatni. A bíróság azóta elrendelte a letartóztatását, és a fogvatartás helyéül a tököli büntetés-végrehajtási kórházát jelölte ki. Az alezredes a támadóról azt mondta: 37 éves, kínai állampolgár, nem beszél magyarul, budapesti lakos, rendezett családi körülmények között él, büntetlen előéletű, és szakácsként dolgozott.

Sem a beszerzett információk, sem a kórházi leletek alapján nem bizonyított, hogy kábítószer-fogyasztó” – fogalmazott az alezredes, cáfolva az erről szóló sajtóinformációkat. Hozzátette: szakértők bevonásával vizsgálják, mi váltotta ki belőle a tettét.

Egy megdöbbentő elmélet született, ezért támadhatott a kínai férfi

A Blikk információi szerint a háromgyerekes családapa jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézet lakója, a szakemberek rengeteg vizsgálatot elvégeznek rajta, hogy kiderüljön: egy alapjában békés természetű ember mitől gerjedhetett ilyen mértékű haragra.

A rendőrség alaposságát jelzi, hogy többek között egy olyan, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (SOTE) dolgozó doktornő is foglalkozik a 37 éves elkövetővel, aki a Covid rövid és hosszú távú hatását, valamint mellékhatását kutatja. Elképzelhető ugyanis, hogy a férfira így hatott a betegség, amely a legújabb tanulmányok szerint a légzőszerveken, a szíven és az emésztőrendszeren kívül az idegrendszert is komolyan károsíthatja – számolt be a hírről a lap.

Akármilyen hihetetlen, de nem kizárható ok, hogy éppen a koronavírus egyik mellékhatásaként viselkedett ép ésszel felfoghatatlan módon a férfi.





Ezeket olvastad már?
Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Sokkot kaptak a kirándulók: emberi maradványokra bukkantak a népszerű strandon

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Halott férfit tolt be a bankba egy nő: felháborító, mire készült – Videó

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Hűha: népszerű fürdőhelyen estek egymásnak a szerelmesek

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Újabb botrány a HÉV-en: úgy megijedt Anna, hogy a következő megállónál lemenekült a szerelvényről

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás