Halálra rémült az édesanya: suttogó segélykérést rögzített a babamonitor – Videó





A fiatal nő nem gondolta volna, hogy efféle hátborzongató dolgot fog felfedezni, miközben visszanézte a kamera felvételét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.04.02.
szellem

Megdöbbentő történetről számolt be egy édesanya. A fiatal nő halálra rémült, amikor visszanézte a babakamera felvételét, pedig csak gyönyörködni szeretett volna kislánya aranyos integetésében. A horrorfilmbe illő felvételt többször is megnézte, mielőtt segítséget kért volna közösségi oldalán.

„Figyeltem, ahogy a lányom integetett a kamerának, azt gondoltam, hogy teljesen imádnivaló. Mikor újra megnéztem valami zavaró dolgot hallottam meg. Valakinek a súlyos légzését hallottam… és újra lejátszottam. Esküszöm, hogy hallottam, hogy valaki azt mondja: „Segítsen”” – árulta el a nő.

Anyja szerint kísértetjárt a szobába (Reddit-videó)

Ketten tartózkodtak csak a szobában, amikor a kislány hirtelen felállt, felmászott a kiságyára és beleintegetett a kamerába. Mivel az édesanya a telefonját nyomkodta ezt csak a tükörből láthatta, ezért is szerette volna visszanézni a felvételt. Először az hitte, hogy az egész valami hacker rossz tréfája lehet, aki feltörte a megfigyelőrendszerét, ám később megváltozott a véleménye. A nő elmondása szerint ugyanis a szobájában magától felrobbant egy villanykörte, közvetlen azután, hogy lefeküdt aludni. A megosztott videóhoz többen is hozzászóltak – írja a Daily Star.

„Végig futott a hideg a gerincemen. Tényleg valóságosnak tűnik és egy szellemnek hangzik” – írta az egyik válaszadó. „A videó a frászt hozta rám a kislány reakciója miatt. Egyenesen a kamerának integetett és közvetlenül belenézett, és megpróbálta elérni. Istenem” – tette hozzá egy másik személy, aki szerint megszállhatta egy entitás a kisgyermeket. Mások szerint viszont a lélegző hang és a suttogás is csak a levegő játéka, ami megtréfálta a családot, illetve a hackertámadást is valószínűbbnek tartják. Bár utóbbit megcáfolta, mivel elmondása szerint beszélt a kamerát gyártó céggel, akik azt állították, hogy a kamera rendszere feltörhetetlen.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás