RETRO RÁDIÓ

Elképesztő életerő, túl a két oltáson a nemzet színésze, ma pedig már rendezni fog





A 87 éves Bodrogi Gyula feltétel nélkül megbízik az orvosaiban, de továbbra is betart minden óvintézkedést.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.02.22.
megnyugvás

Több százezer magyarral együtt Bodrogi Gyula is megkapta a koronavírus elleni vakcinát. Az idén 87 éves legenda először a Metropolnak mesélt öröméről.

Nem volt mellékhatás

Igen, igen, én megkaptam már a koronavírus elleni oltást. 87 éves vagyok, így előbb kerültem sorra, sőt már a második oltásomon is túlestem. Semmit nem éreztem belőle, másnap talán egy picikét, de semmi említésre méltó nem történt” — mesélte lapunknak a színész.

Bízik az orvosokban

A sztár elmondása szerint a regisztrációt követően nem volt megterhelő számára az oltási folyamat, minden a lehető legnagyobb rendben haladt.

„Teljesen ráhagytam magam a hozzáértőkre. Én azt csinálom, amit az orvos mond. Bízom bennük, mert nekik az a dolguk, hogy rendben tartsák az embert, és ha kell, akkor meggyógyítsák. Biztos nem csinálnak olyat, ami ártalmas lenne. Könnyen elfeledkezünk arról, hogy megköszönjük nekik, de én mindig megszoktam.”

Fotó: Máté Krisztián

Továbbra is figyel

A színész legendás életkedve továbbra sem kopott meg, sőt sokkal nagyobb biztonságban érzi magát, hogy megkapta az oltásokat. Ettől függetlenül ezután is betartja az előírt intézkedéseket a szeretteivel.

Vigyázunk, nehogy átadjuk egymásnak a fertőzést. Sajnos sokkal ritkábban találkozunk az unokámmal, meg ugye a közös ebédek, az étterembe járás is elmarad, szóval sok bosszúságot okoz nekünk ez a járvány. Benne van az ember reflexeiben, hogy vigyázzon, de remélem, minél hamarabb újra lesz lehetőségünk a nagy családi és baráti találkozásokra.”

Munkába állt a legenda

A nemzet színésze az oltást követően nem tétlenkedik, ugyanis újraindulnak a színházi feladatai.

„A mai nappal visszaálltunk a szokásos próbákra, igaz, már készültem rá. Az ilyenbe nem ugorhat csak úgy bele az ember, de mintha most hagytuk volna abba tegnap, és holnapután már folytatnánk” — mondta a sztár, aki hosszú idő után újra rendez a József Attila Színházban.

 





Ezeket olvastad már?
Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Kiderült, hogyan tud visszatérni Szabó Erika a színpadra

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Wolf Kati váratlan kijelentése: semmi más nem nőtt rajtam, csak az orrom – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

Szobrot kapott II. Erzsébet – Videó

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

„Nem győztem le, bennem van” – őszintén vallott súlyos betegségéről Céline Dion

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás