Várandós, de így is a koronavírus elleni vakcina mellett döntött Horváth Éva. A 42 éves híresség második gyermekét várja, és nagyon fontosnak tartja, hogy magát és magzatát is biztonságban tudja.

Orvosai segítettek

A sztáranyuka alaposan utánajárt a lehetőségeknek, végül pedig a legnagyobb nyugodtsággal oltatta be magát.

Mikor kiderült, hogy a kismamák is megkaphatják a koronavírus elleni védőoltást, én kikértem két olyan ember véleményét is, akikben maximálisan megbízom. Függetlenül egymástól, mindketten azt mondták, hogy oltassam be magam, így nem is hezitáltam sokáig, amikor hívtak, kértem és megkaptam a védőoltást. Nem látom, hogy lenne más megoldás arra, hogy visszakapjuk teljesen a régi életünket, és újra gondtalanul utazhassunk, és biztonságban tudhassuk a szeretteinket – fogalmazott a kismama, aki mindenkit oltásra biztat. Őt Pfizerrel oltották be, és szerencsére semmilyen tünetet sem tapasztalt. Úgy gondolja, ez annak is köszönhető, hogy élete során rengeteg oltást kapott már az utazások miatt, így az immunrendszere állja a sarat.

Imádja a terhességet

Éva a koronavírus-járvány idején is igyekszik terhessége minden percét kiélvezni. A csinos modell csak úgy sugárzik a boldogságtól, amit a rajongói is észrevettek. A közösségi oldalán rengeteg kismamafotót tesz közzé, ezzel inspirálva a többi anyukát is. Sőt, kimondja azt is, amit sokan nem mernek a várandósság alatt: el kell fogadni, hogy megváltozik ilyenkor a test.

Nagyon sok kismama ír nekem, hogy mennyire nehéz elfogadni a várandósság alatt megváltozott alakot, főleg úgy, hogy napi szinten találkoznak a social média „tökéletes” fotóival. Szerintem ez az időszak pont nem erről szól, hogy ezzel foglalkozzunk, és megsúgom, ne higgyetek el mindent – üzent a kismamáknak az anyuka.

Kitanulta, és gazda lett

Horváth Éva a várandóssága alatt sem pihen sokat, sőt! Hamarosan a bizonyítványát is kézhez kapja, ugyanis a pandémia alatt aranykalászos gazda lett.

Ez volt az utolsó OKJ-s képzés, nem akartam lemaradni róla. Hogy mit fogok kezdeni vele, még nem tudom, de ahogy évekkel ezelőtt azt sem tudtam elképzelni, hogy vidéken fogok élni, úgy gazdaként is belefoghatok majd valami egészen új dologba – mondta korábban a Ripostnak Éva, akinek a vizsgán szóban és írásban is számot kellett adnia tudásáról.