Gajdos Attila életének minden területén igyekszik arra, hogy a szeretet és az elfogadás kerüljön előtérbe. Az énekes elárulta, hogy a Shygys mellett a Together Gospel Singers formációval is fel szokott lépni, és velük is mindig előtérbe kerül a szeretet.

„Nagyon szeretünk olyan környezetben fellépni, amit a szeretet leng körül. Istentiszteleten, esküvőkön szoktunk fellépni, ahol a szeretet az egésznek a középpontja. Az egész gospel vonal erről szól, felemeli az ember lelkét és varázslatos hangulatba hozza a közönséget és minket is” – mesélte Attila, aki elárulta, hogy lesz még egy jelentős koncertjük 5-én, ami azonban a koronavírus miatt sajnos még bedőlhet. Pedig nagyon készülnek és még vendégfellépők is lesznek.

Gajdos Attila a Together Gospel Singers tagjaival készült közös fotóján Fotó: Gajdos Attila

„Az én vallásom a szeretet vallása”

Attila fokozatosan talált rá a saját vallására, aminek egész egyszerűen a szeretet a legfontosabb jellemzője.

Gajdos Attila szerint a koronavírus sok új dolgokra tanít meg Fotó: Gajdos Attila

„Az én vallásom az, a szeretet vallása, ami nincsen meghatározva, hogy feltétlen keresztény, vagy buddhista. Minden egyházban meg vannak a vonalak, amik a szeretetről szólnak, ezek vonzanak engem. Én hiszek az ember jóságában, én hiszek az önzetlen valódi szeretetben” – árulta el Attila, aki egyébként úgy érzi, hogy ami a szívünkben és a lelkünkben van, az egy olyan örök értékű kincs, amit senki sem vehet el.

Segítség a vírushelyzetben

Az énekes szerint a szeretet a koronavírusos időszakban is nagyon fontos szerepet tölt be, hiszen ez segíthet ki a rossz helyzetekből is.

„Ez a helyzet nagyon sok mindenre megtanítja az embereket. Ne a világban, hanem belül a szívünkben keressük a szeretetet. Mindenkinek a lelkében ott van. A körülmények rengeteget változtak az elmúlt időszakban, a bennünk lévő szeretet örök. Ez a túlélés és az emberi kapcsolatok záloga.”

Megtalálni a fénymagot

„Nagyon szeretem a zene mellett a lélektani dolgokat, és a spiritualitást. Szeretek beszélgetni az emberekkel, energiákkal is dolgozom. Akik esetleg elakadtak az életben, néha felkeresnek és segítek nekik, hogy megtalálják a fénymagot, a szeretet” – árulta el Attila.