RETRO RÁDIÓ

Berki Krisztián hasba rúgta a kismama Mazsit! Brutális részletek a zárt ajtók mögül





A szomszédok szerint pár nappal Krisztián halála előtt rendőri intézkedésre volt szükség a házaspár egyik eldurvult vitája miatt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.09.06.
borzalmas eset

Ám ez csak a jéghegy csúcsa volt. Az izomceleb tavaly ősz óta bántalmazta szóban és fizikailag is a gyermeke édesanyját – tudta meg a Bors.

Mazsi bántalmazás áldozata lehetett, amíg kismama volt /Fotó: Keresztesi Balázs (KB)

Berki Krisztián alig egy hónapja élt abban a lakásban, ahol végül a saját kislánya fedezte fel az élettelen testét. Ezalatt a rövid idő alatt is durva dolgok történtek ott, erre bizonyíték a hétfőn nyilvánosságra került történet, miszerint Krisztián és Mazsi úgy összevesztek, hogy a feleség rendőrt hívott, mindezt két nappal a celeb halála előtt. A szomszédok ezzel kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy Krisztián nyugodt ember volt és mindenkivel kedves, csak akkor hallatszott kiabálás, amikor megérkezett Mazsi… Azt sugallva, hogy a celebből a felesége hozta ki az állatot.

Nos, ez az éremnek csak az egyik oldala. Berki Krisztián és Mazsi hosszabb ideig éltek a római-parti társasházukban, az ottani szomszédoknak volt ideje megismerni a házaspárt és belelátni a féltve őrzött privát életükbe. Az ő elmesélésük szerint teljes félreértés azt feltételezni, hogy Berki Krisztián egy angyal volt, akiből a „hisztis” feleség provokálta ki az erőszakot.

A szomszédok is hallották a verekedést

„Hónapokon át éltünk egy házban, ezalatt az idő alatt rengeteg mindent láttunk és sajnos hallottunk” – mondta a Bors megkeresésére egy névtelenséget kérő, harmadik kerületi szomszéd – „Az elején, amikor idejöttek, Mazsinak még nagy hasa volt, boldogan várta a baba megszületését. A költözésük jó hangulatban telt, de nagyon hamar elkezdődtek a gondok… Ősszel egyre többször hallottunk veszekedést – bár nem szerettük volna hallani – és Mazsit kétségbeesettnek láttuk. Később aztán megesett, hogy kirohant a folyosóra és ott kiabált, hogy fél, hogy megöli Krisztián. Dulakodás hangjai hallatszottak, röpködtek a pofonok, még a falakon keresztül is lehetett hallani a csattanást... Borzasztó volt. De nem mertünk tenni semmit, Mazsi nem kért tőlünk segítséget és addig nem akartunk beleavatkozni más életébe.

A szomszédok szerint nem volt egy angyal Berki Krisztián, gyakran agresszíven érkezett haza /Fotó: Bors

Forrt benne az indulat

A szomszéd Borsnak elmesélt visszaemlékezése szerint a tavalyi karácsony hozta meg a fordulópontot a páros kapcsolatában, akkor szabadult el a pokol.

„Tavaly karácsony volt, amikor megint hangos veszekedést lehetett hallani. Ekkor már megszületett a közös kislányuk, még alig lehetett egy hónapos, és Krisztián megint agresszíven érkezett haza. Egyszerűen látszott rajta, hogy a sok, vélhetően az edzéshez használt szer miatt eltorzul az arca, olyan volt a tekintete, mintha – azt gondolná az ember –, bárkinek nekimenne... Forrt benne a hormonok gerjesztette indulat, és Mazsi szerencsétlenségére alig ötven kilósan ő volt a villámhárító. A veszekedés verekedésbe, inkább verésbe torkollott, Krisztián dühében hasba rúgta Mazsit úgy, hogy a kezében volt az újszülött is. Abból nagy cirkusz lett, akkor is a folyosóra menekült, de akkor sem hívott rend­őrt… Kint a teraszon vigasztalhatatlanul csak sírt és sírt.”

Mazsi szülei nem tudtak a pofonokról

A szomszéd szavait megerősítik a fiatal édesanya rokonai is, akik véletlenül szereztek tudomást a bántalmazásokról.

„Nem merte elmondani nekünk, hogy mi folyik a zárt ajtók mögött, de egy barátnőjének bevallotta ezt a hasba rúgást, így tudtuk meg, hogy Krisztián bántja őt. A szülei sem tudtak semmiről, viszont egy alkalommal egy verésnek Krisztián édesanyja is szemtanúja volt” – mondta a Borsnak a fiatal édesanya egyik rokona – „Akkor raktuk össze a képet, hogy nem a szoptatástól néz ki megviseltnek, hanem a testi és lelki terrortól, amiben része volt. Krisztián egyébként múlt ősszel kezdett el teljesen kifordulni magából. A karácsonyi verekedése csak egy lépcsőfok volt, idén januártól már rengeteget ivott, csak azon volt, hogy kiüsse magát, egy megveszekedett vasat sem fizetett – ezért hallották az új szomszédok, hogy állandóan a pénz miatt veszekednek –, mindent Mazsi állt. A rezsit, a kocsitörlesztőket, az élelmiszert. Ennek a tarthatatlan helyzetnek lett a vége Krisztián halála. Hiába volt mellette Mazsi még akkor is, amikor a legmélyebben volt, Krisztián önbizalomhiánya, szeretetéhsége és a szteroidok okozta pörgésben gyakorlatilag elpusztította saját magát.”

Berki Mazsi nem cáfolta a híreszteléseket

A Bors megkereste az ügyben Berki Mazsit is, hiszen mindenki kíváncsi, hogy tényleg megtörténtek-e ezek a rettenetes dolgok vele. Az édesanya, aki nem tagadta a történtek igazságát, diplomatikusan így válaszolt:

A családi történetek családi történetek maradnak, nem szeretnék romokat átadni a lányomnak. Ez már nem tartozik a nagy nyilvánosságra” – zárta rövidre válaszát a Bors megkeresésére.

Berki Mazsi szerető édesanyaként viselkedett végig, és nem teregette ki a szennyest /Fotó: Markovics Gábor (MG) Ripost

Berki édesanyja, Júlia: Krisztián hajlamos volt az erőszakra

A celeb édesanyja szerint a fia már kisiskolás korában is mindent megtett annak érdekében, hogy az ő akarata teljesüljön.

„A fiamat a felesége állandóan piszkálta. Krisztiánt nem lehetett már kiskorában sem sarokba szorítani. Ha úgy érezte, hogy ezt teszik vele, akkor bizony kitört. Ilyen volt a személyisége. Ha nem piszkálták, a világ legnyugodtabb embere volt.”





Ezeket olvastad már?
„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

„Az idegenek már jó ideje itt vannak, figyelnek minket” – megfagyott a levegő a stúdióban az Oscar-díjas színésznő kijelentésétől

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Nem titok többé: Kovács Lázár elárulta a tökéletes húsvéti sonka receptjét - videó

Végre jó hírek érkeztek: fellélegezhet a brit királyi család

Végre jó hírek érkeztek: fellélegezhet a brit királyi család

Megalázták Katalin hercegnét, óriási a felháborodás

Megalázták Katalin hercegnét, óriási a felháborodás

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás