Megszólaltak a szomszédok: Mazsi üvöltve követelt pénzt Berkitől, a rendőröket is kihívta





Berki Krisztián édesanyja korábban már Berki Mazsit okolta fia tragikus haláláért, és most több szomszéd is megerősítette, hogy az utolsó időszakban nagyon elmérgesedett a viszony az özvegy és férje között.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.05.
megdöbbentő

A neve elhallgatását kérő szomszéd szerint Berki Krisztián házassága a tragédia előtt erősen megromlott, Mazsit csak ritkán látták és hallották, olyankor viszont tőle zengett a társasház” – derítette ki a Blikk.

„Az alapján, amit Krisztiánból láttunk, mindig kedves, előzékeny és nyugodt volt. Amikor a felesége megjelent, akkor viszont dulakodás, üvöltözés és borzalmas ajtócsapkodás hallatszott ki a házból. Mazsi ilyenkor üvöltözve pénzt követelt Berkitől” – mesélte a szomszéd.

Mazsi a házban lakók állítása szerint Krisztián halála előtt két nappal volt ott utoljára és jól lehetett hallani, ahogy börtönnel fenyegeti a férjét. Ezt komolyan is gondolhatta, hiszen a rendőröket is kihívta, de azok végül nem vitték el Berkit.

Borzalmasan viselkedett mások szeme láttára, ez véleményem szerint minden embert és minden férfit megviselne – tette hozzá a szomszéd.

Berki Mazsi és Krisztián között az utolsó időszakban nagyon elmérgesedett a viszony Fotó: Metropol/MG

Berkit nagyon megviselte Mazsi viselkedése

Egy másik szomszéd szerint Mazsi soha nem fogta vissza magát, sokszor az egész ház zengett tőle.

Mazsi egyszer sem moderálta magát, magából kikelve, mocskos dolgokat üvöltözve fenyegette Berkit. Nem zavarta, hogy az egész ház zeng. A halála előtti este Berki az erkélyen panaszkodott valakinek, hogy Mazsi ráhívta a rendőröket. Sírt. Szerintem nagyon megviselte, ahogy a felesége bánt vele” – árulta el egy házban lakó.

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályát, akik megerősítették, hogy néhány nappal a tragédia előtt valóban riasztották őket a helyszínre.

„A IX. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei 2022. május 3-án 15 óra 10 perckor intézkedtek, mert egy nő bejelentése szerint a férje megragadta a karját és megrángatta. A férfi elmondása szerint ő nem nyúlt a feleségéhez. A nő orvosi ellátást nem igényelt, könnyű testi sértés miatt azonban magánindítvánnyal élt, a kapitányság a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségre küldte meg” – erősítették meg értesüléseinket, információink szerint azonban az eljárás Berki halála után okafogyottá vált.

Berki Krisztián édesanyja Mazsit okolja

A TV2 Mokka című műsorának adott exkluzív interjút az elhunyt híresség édesanyja.

„Azért nekem is van lelkem, nekem is vannak érzéseim. Nekem nem mindegy, hogy ő hogyan beszél velem. Nagyon sok mindent láttam az utóbbi időben tőle, amit nem helyeslek. Ha én valakit annyira nagyon nagy szerelemmel szeretek, akkor nem költözöm el hetente” – jelentette ki Júlia, aki azt állítja, hogy már jóval Krisztián halála előtt megromlott a házaspár kapcsolata.

„Krisztián azt mondta nekem: »Ilyen nő nekem nem kell, aki nem tud maga körül rendet rakni!« Állandóan bejárónőkkel, takarítónőkkel volt körülvéve, se nem főzött, se nem mosott. Ebéd? Hát ő olyat nem csinált!” – árulta el Berki Krisztián édesanyja. Júlia asszony szerint Mazsi miatt halt meg a fia Fotó: Fem3 Mazsi mindezt azonban egészen másképpen látja: „Végig mellette voltam mint feleség, mint édesanya, mindent megtettem érte, a gyerekekért és őérte is. Azt gondolom, hogy az anyósom pontosan tudja, hogy a fia miért halt meg, és ennek az oka nem én vagyok” – mondta határozottan Mazsi.
„Ha majd egy nap én beszélek arról, ami valójában történt, azt vele fogom megbeszélni és nem a nyilvánossággal. Júlia, az anyósom, pontosan tudja, min mentem keresztül az elmúlt másfél évben. Nyugodtan nevezhet bárminek, az én lelkiismeretem teljesen nyugodt” – tette hozzá.

 





Ezeket olvastad már?
Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Állatok sokasága pusztult el a divatért: börtönbüntetésre ítélték a dívát

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Rejtélyes betegség kínozza Baranyi Lászlót: „Nem tudják, hogy mi a bajom”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Ripli Zsuzsi: „Imádom az ázsiai konyhát!”

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Házasság első látásra: félmeztelen fotó került ki az internetre a műsor sztárjáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás