RETRO RÁDIÓ

Sztárok, akik fiatalon veszítették el a gyermekük apját





Fiatalon és váratlanul veszítették el életük szerelmét, gyermekük édesapját magyar sztárjaink.



Megosztás
Szerző: metropol
Létrehozva: 2022.08.23.
gyász

A fájdalommal méltóságteljesen küzdenek meg nap mint nap, példát mutatva sok hasonló sorsú asszonynak.

Berki Mazsi

A fiatalasszony harmincévesen, idén májusban veszítette el imádott férjét, a tragikus hirtelenséggel elhunyt Berki Krisztiánt. A házaspár közös gyermeke, Emma Katerina tavaly novemberben született meg, így csupán féléves volt, amikor édesapa nélkül maradt. Mazsi gyásza nem múlik, a gyermeke érdekében azonban mindent megtesz azért, hogy lelkileg megerősödjön. Felkészült arra, hogy neki magának kell megteremtenie mindazt, ami egy ideális családban két szülő dolga, mindemellett pedig minden szabadidejét a gyermekével tölti.

FOTÓ: BORS

Onyutha Judit

Idén júniusban derült ki, hogy az időjós két gyermekének édesapja, László szívrohamban elhunyt. Judit és László 2012-ben elváltak, az anyukának azóta új párja van, a volt férje elvesztése azonban rettenetesen megviselte.

Felfoghatatlan, ami történt! Judit volt férje, Laci elhunyt. A gyerekek édesapja váratlanul szívrohamot kapott – nyilatkozta a hot! magazinnak egy informátor. A pilótaként dolgozó 48 éves férfi tragédiájának semmi előjele nem volt, korábban viszont koronavírus-fertőzésen esett át.

Liptai Claudia

2020 január 4-én a budapesti Ferdinánd hídnál, az autójában lett rosszul Gesztesi Károly. A népszerű színészért hiába küzdöttek ötven percen át az orvosok, szívinfarktusban hunyt el. Öt gyermeket hagyott maga után, köztük egyetlen lányát, Gesztesi Pankát, aki Liptai Claudiával kötött házasságából született 2006-ban. Bár Károly és Claudia 2009-ben elváltak, végig baráti kapcsolatot ápoltak egymással, Claudiát pedig rendkívül megviselte a volt férje halála. Azóta mindent megtesz azért, hogy lányában életben tartsa az édesapa emlékét, a születésnapján pedig rendszeresen megemlékezik róla a közösségi oldalain is.

FOTÓ: BORS

Epres Panni

2020 júniusában hunyt el Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó, akit mesébe illő szerelem fűzött feleségéhez, Epres Pannihoz. A házaspár évtizedeken át kitartott egymás mellett, két gyermekük született, Mór és Barka. Panni méltóságteljesen, csendben gyászolja a férjét, és mindeközben óriási lelkierőről tett tanúbizonyságot, hiszen mindent megtesz azért, hogy a gyermekei semmiben ne szenvedjenek hiányt. Imádott férje emlékét a mai napig életben tartja.

Liam Neeson

A brit színész 2009-ben, tizenöt év házasság után veszítette el feleségét, Natasha Richardsont, aki egy szerencsétlen síbaleset következtében hunyt el. Két gyermekük tizenkét- és tizenhárom éves volt a tragédia idején, Neeson pedig éveken át nem tudta feldolgozni élete szerelmének halálát. Natasha halála után hét évvel talált rá ismét a szerelem a színészre, de a hölgy kilétéről nem lehet semmit sem tudni.





Ezeket olvastad már?
Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Hűha! Ezt művelte a limuzin hátsó ülésén a Házasság első látásra bombázója

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Irigykednek a kommentelők: ki keni be olajjal Szabó Franciska izmos testét? - Videó!

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

Nagy bejelentést tett a szülés után Szabó Erika, mindenki erre várt

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

A királyi család újabb megpróbáltatásai: Kiderülnek a részletek András herceg szexbotrányáról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás