9 hónappal a szülés után ledobta a textilt Szabó Erika

A színésznő újra a régi formájában tündököl. Szabó Erika kilenc hónappal kisfia születése után bikiniben mutatta meg tökéletes alakját.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.14.
szabó erika bikinis fotó nyaralás édesanya

A színésznő tavaly októberben hozta világra első gyermekét. Nolen azóta teljesen megváltoztatta Szabó Erika életét. A 39 éves édesanya gyakran posztol a hétköznapjairól fotókat a közösségi oldalain, és rendszerint beszámol az anyai örömeiről, érzéseiről a követőinek. 

Szabó Erika
Szabó Erika ugyanolyan bomba formában van, mint a szülés előtt (Fotó: Móricz István)

Szabó Erika Törökországban nyaralt családjával

Rohan az idő, ugyanis kisfia már kilenc hónapos, és egy hónap különbséggel ünneplik a születésnapjukat. Míg a baba egy, addig gyönyörű édesanyja bizony a negyedik X-et tölti novemberben. Férjével az életük egy újabb fordulóponthoz érkezett, ugyanis túl vannak az első babás nyaralásukon. A pihenés helyszínéül pedig Törökországot, azon belül is Antalyát választották, ahol csodálatos környezetben élvezhették a jól megérdemelt pihenésüket.

Apró bikiniben mutatta meg bombasztikus alakját

A kint töltött idő alatt rengeteg fotót osztott meg Facebook-oldalán. Le sem tagadhatná, milyen jól érezték magukat. Nincs miért szégyenkeznie a színésznőnek, ugyanis a képek között több olyan fotó is látható, melyen apró fekete bikiniben mutatta meg bombasztikus alakját. Sokan nem is bírták magukban tartani a véleményüket, és rengeteg bókkal halmozták el a csinos anyukát. Időközben visszaindultak a megszokott, hétköznapi életükbe, Erika pedig néhány fotóval búcsúzott a mesés helytől.

Viszlát Törökország! Ez volt az első közös nyaralás a babával, aki olyan jól vette az akadályokat és úgy élvezte a vizet, a színeket és embereket, hogy nem győztem betelni vele. Nagyon jó volt” – írta a fotó mellé.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás