Óriási örömhírt jelentett be a várandós Szarvas Andi

A Miss World Hungary 2018-as győztesének életében sorra jönnek a mérföldkövek, hiszen miután tavaly rátalált a szerelem, idén már az eljegyzésre is sor került, sőt azt is bejelentett első gyermeküket várják. Szarvas Andi élete legboldogabb időszakát éli jelenleg és most egy újabb meghatározó pillanatról számolt be az Instagram oldalán.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.10.01. 09:00
Szarvas Andi terhesség eljegyzés babavárás

Kezdetben sokan meglepődtek amikor kiderült, hogy Szarvas Andi párja nem más, mint Molnár Andi exférje, Zsolt. Az idő azonban a szépségkirálynőt és kedvesét igazolta, hiszen mindössze néhány hónap után közös építkezésbe kezdte, és mire az álomotthon kész lett az eljegyzésre is sor került. Sőt, a költözés után nem sokkal Andiék azt is bejelentették, hogy gyermeket várnak. A pár életében pedig újabb mérföldkő érkezett most el.

LAB_0863 Szarvas Andi
Szarvas Andi eljegyzése után jelentette be, hogy babát vár, most pedig újabb csodás pillanatot élhetett át (Fotó: Ladóczki Balázs)

Szarvas Andi Instagram oldalán árulta el, hogy megtartották a babváró bulijukat, ahol a kicsi neme is kiderül és bár azt, hogy kisfiút vagy kislányt hord a szíve alatt egyelőre nem osztotta meg a követőivel, azt igen, hogy az esemény igazán csodásan sikerült.

Életünk egyik legszebb pillanatát éltük át ma

 – írta a kismama, bár persze a pici születése biztosan ezt is túlragyogja majd, sőt még az esküvő is várat magára.

Szarvas Andi
Szarvas Andi a követőivel is megosztotta, hogy végre megtudhatták a gyermekük nemét (Fotó: Instagram)

Szarvas Andi túl van az első trimeszteren

Az influencer a TikTok oldalán mesélt arról, hogy bár a terhessége első szakaszában elég sok rosszulléttel küzdött, amik szerencsétlenségére épp a nizzai nyaralásukon kezdődtek, de mára sokkal jobban van. Sőt, az energiáját is sikerült visszanyernie, így már kismama tornára is tud járni.

Tudtam, hogy ha egyszer várandós leszek nem fogom abbahagyni a mozgást és az orvosom is ezt javasolta. Mivel már a második trimeszterbe léptem, gondoltam, hogy kismama tornára fogok járni, mert így nagyobb a motiváció is. Nagyon jól éreztem magam, de hihetetlenül elfáradtam és tudtam, hogy másnap durva izomlázzal fogok kelni, viszont nagyon jól esett

 – mesélte az első alkalomról.

@szarvasandi Imádtam! Kismamák, ti hogy álltok a mozgással? ☺️🤰🏽 #pregnancy #firsttimemom #gym #secondtrimester #babylove #nekedbelegyen #fyp ♬ baby its you - senia

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás