Szarvas Andi megmutatta, hogy kerekedik a terhespocakja – Videó

Az egykori szépségkirálynő egy hete jelentette be, hogy babát vár. Szarvas Andi pocakja egyre jobban gömbölyödik, nemrég a ruhatárát is le kellett cserélnie.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.09.18.
Módosítva: 2024.09.18.
Szarvas Andi terhesség ruhatár

Szarvas Andi még a nyáron jelentette be, hogy szerelme megkérte a kezét. Az egykori szépségkirálynő már többször beszámolt arról, hogy kedvese nemegyszer vetette fel a közös jövő kérdését számára, és közös fészket is építettek maguknak. A gerlepár szerelemének kiteljesedése itt nem állt meg, hiszen egy hete bejelentették, hamarosan szülői örömök elé néznek!

Szarvas Andi
Szarvas Andi és párja nemsokára szülők lesznek (Fotó: Szabolcs László)

Előkerültek a kismamaruhák

Andi a napokban egy videót tett közzé Szarvas Andi TikTok-oldalán, amiben elmondja, hogy gömbölyödő pocakja miatt le kellett cserélnie a ruhatárát.

Elérkezett az az idő, hogy most már olyan nadrágokat kell vennem, ami nem szorítja el a pocakomat

– mesélte a rögtönzött divatbemutatóban Andi, aki a videóban elmondta, hogy már előre gondolkodott, és olyan ruhákat választott, amik később is kényelmesek lesznek.

Új párjában megtalálta a nagy Ő-t Szarvas Andi

Andinak tavaly tavasszal véget ért egy hosszabb kapcsolata, de nem sokkal később ismét rátalált a nagybetűs szerelem. Persze a modell nem az a típus, aki egyből beleugrik egy új kapcsolatba, de azóta teljes a boldogsága.

„Zsolti sokszor mondja, hogy mi barátok, szerelmek és társak vagyunk ebben a kapcsolatban. Ilyen helyzetben szerintem egyáltalán nem baj, ha rohamosan történnek a dolgok. Úgy érzem, ő nekem a nagy Ő, és ez a fontos, nem nyomasztom a lánykéréssel sem. Szerintem az a legnagyobb dolog, ha a férfi eljut odáig: „igen, ezzel a nővel szeretném leélni az életemet” – árulta el korábban a Metropolnak Andi.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás