„Mindent megtettem, hogy életben tartsam” – Madonna drámai vallomással törte meg a csented öccse haláláról

A popdíva érzelmes búcsút vett rákban elhunyt testvérétől.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.07. 10:20
Madonna gyász búcsú testvér

Ahogy arról lapunk is beszámolt, 63 éves korában elhunyt Christopher Ciccone, Madonna öccse. Úgy tudni, hogy a férfi már hosszú ideje súlyos rákbetegségben szenvedett.

Madonna Celebrity Sightings During The Milan Women's Fashion Week Spring/Summer 2025 In Milan
Madonna mindig is csodálta testvérét Fotó: NurPhoto via AFP

A popsztár most úgy emlékezett meg testvéréről, mint „a hozzá legközelebb álló emberről”.

A korábban táncosként tevékenykedő Christopher olyan zenei videókban szerepelt, mint a Lucky Star, művészeti vezetője volt Madonna Blond Ambition World Tourjának, valamint a The Girlie Show turné rendezőjeként dolgozott.

Az Instagram-oldalán közzétett bejegyzésében a 66 éves popdíva  azt írta, hogy Ciccone-nak „hatalmas nagy fájdalmai voltak a vége felé”.

Ő volt a hozzám legközelebb álló ember olyan sokáig, nehéz megmagyarázni a köztünk lévő köteléket. De abból a megértésből nőtt ki, hogy mi mások vagyunk, és a társadalom megnehezíti a dolgunkat, mert nem követjük a status quót. Megfogtuk egymás kezét, és végigtáncoltuk gyermekkorunk őrületét, valójában a tánc egyfajta szuperragasztó volt, ami összetartott minket

– írja Madonna, majd folytatja:

A tánc felfedezése a mi kis középnyugati városunkban megmentett engem, aztán jött a bátyám, és őt is megmentette (…) Amikor végre összeszedtem a bátorságom, hogy New Yorkba menjek táncosnak, a bátyám követett, és ismét megfogtuk egymás kezét, és végigtáncoltuk New York őrületét.

Ezt követően azt is elmondja, hogy mindig is csodálta testvérét, akinek ugyan éles nyelve volt és sokszor őt sem kímélte, azonban mindig megbocsátott neki.

Együtt szárnyaltunk a legmagasabb magasságokban, és együtt bukdácsoltunk a legmélyebb mélységekben. Valahogy mindig újra egymásra találtunk, fogtuk egymás kezét és táncoltunk tovább

– idézi a Sky News az énekesnő bejegyzését. 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás