Megrázó részletek derültek ki a fiatal énekes haláláról, ezt találták a szervezetében

Egyre valószínűbb, hogy ez vezethetett a sztár halálához.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.10.22. 19:00
gyász tragédia Liam Payne One Direction kábítószer

Mint arról korábban már beszámoltunk, szörnyű hír rázta meg a zenei világot: tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne, a One Direction egykori énekese. A zenész kizuhant egy szálloda harmadik emeleti erkélyéről, így vesztette életét.

31 éves korában elhunyt Liam Payne, a One Direction egykori énekese / Fotó: AFP

Sajtóértesülések szerint Liam Payne szervezetében többféle kábítószer volt, köztük rózsaszín kokain, amikor október 16-án, 31 éves korában elhunyt. Források megerősítették az ABC Newsnak, hogy a részleges boncolás kimutatta: a One Direction egykori tagjának többféle szer volt a szervezetében, amikor lezuhant a CasaSur Palermo Hotel harmadik emeletén található szobájának erkélyéről Buenos Airesben, Argentínában.

A tudósítás szerint a Payne testében talált anyagok egyike a rózsaszín kokain volt, egy olyan rekreációs drog, amely általában metamfetamin, ketamin, MDMA – és nem feltétlenül kokain – kombinációját tartalmazza. A források azt is elmondták, hogy Payne szállodai szobájában „egy rögtönzött alumínium pipát” találtak, amelyet kábítószer fogyasztásához használtak. Úgy tudni, a brit énekes holtteste Argentínában marad, amíg a boncolás be nem fejeződik - írja a Life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás