Könnyek között mondta el véleményét Rúzsa Magdi: ez már egy másik szint!

Csodák és angyalok márpedig vannak, ráadásul kéz a kézben járnak. Rúzsa Magdi nem csak hisz a fenti kijelentés igazságában, de többször meg is tapasztalta azt. Legutóbb éppen a Megasztár most vasárnapi válogató adásának felvételén, ahol egy „angyal” előadása csalt könnyeket a szemébe.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2024.10.06.
Módosítva: 2024.10.06.
Megasztár angyal Rúzsa Magdi Ördög Nóra

A fiatal tehetség semmit sem bízott a véletlenre, hiszen egy igazán különleges filmes karakter fizimiskáját öltötte magára, mielőtt megérkezett a Megasztár válogatójára. Dávid produkciója hatalmasat ütött, de végül csak Papp Szabitól kapott egy „biztató igent”, így nem jutott tovább. Ennek ellenére Rúzsa Magdi biztos benne, hogy neki dolga van még a fiatal sráccal. De mi történt pontosan?

Megasztár
Angyal Dávid először Ördög Nórát lepte meg a Megasztár-válogatón Fotó: TV2

Szerintem, nekik be fog jönni”

Szeretek nagyon jelmezekbe bújni és egy kicsit elmaszkírozni magamat. Sokkal több mindent megengedhet magának így az ember, illetve egy jó kis polgárpukkasztás ez. Bízom a Maricsban és a Papp Szabiban. Szerintem nekik be fog jönni…” – kezdte színpadra lépése előtt a Joker-smink mögé rejtőzött előadó, aki ekkor még nem sejtette, hogy a Megasztár-zsűri egyetlen hölgytagja lesz az, akit sikerül teljesen lenyűgöznie. Ahogyan azt sem, hogy egy csodás emléket idéz meg Rúzsa Magdiban. A fiatal srác megindult a Bálna színpadának irányába, de félúton még összefutott Ördög Nórával, aki alaposan meglepődött, amikor megtudta, hogy a tehetséges srácot Angyal Dávidnak hívják.

Teljesen lenyűgözte a Megasztár győztesét

A különleges, sokatmondó családnévnek pillanatokkal később pedig hatalmas jelentősége lett, hiszen Rúzsa Magdiról köztudott, hogy nemcsak hisz az angyalok létezésében, de ezek a természetfeletti, szellemi lények hite szerint kísérik is az útját. Angyal Dávid egy igen különös előadással áll a Megasztár zsűrije elé. Cserháti Zsuzsa egyik legszívbemarkolóbb slágerét, a Boldogság, gyere haza című dalt énekelte el, közben pedig egy szívfacsaró monológon keresztül beengedte közönségét élete talán legfájdalmasabb emlékébe.

Édesanyám mindig azt mondta nekem, hogy vágjak vidám arcot, hogy mosolyogjak.

„Meg azt is mondta, hogy az én dolgom, hogy boldogságot és örömet hozzak. El is mondok hát gyorsan egy vidám történetet. Édesapám egy derűs, márciusi napon lement a boltba tejfölért. Ennek harmincöt éve…” – szőtte bele saját életmeséjét a dalba Angyal Dávid, aki produkciójával teljesen lenyűgözte a harmadik Megasztár győztesét, Rúzsa Magdit.

Megasztár
Rúzsa Magdi az első perctől kezdve ráhangolódott a Megasztár indulójára! Fotó: TV2

Rúzsa Magdi: „Héj! Láttok ti minket?!”

Nagyon érdekes, mert elérted nálam a célod. Én most megöleltem a világ összes olyan emberét, aki azzal az érzéssel éli az életét, hogy valaki elment örökre, és nem kapott válaszokat. Tudod, én hiszem, hogy a művészet erről kell, hogy szóljon. Hogy meg tudjál fogni embereket. Ha csak egy másodpercre is, de megrázd a világot, hogy: Héj! Láttok ti minket?! Figyeltek ti ránk egyáltalán?! Te egy kész művész vagy, és ez, amit te csinálsz, színházat érdemel, és erre tényleg egy egész drámát rá lehet építeni. Nem ez a te versenyed. Amit te csinálsz, az nem a szórakoztatóipar. Ez már egy más szint!” – mondta a produkció után könnyeit nyelve Rúzsa Magdi, aki ennek ellenére is egy nemmel „jutalmazta” a fiatal srác produkcióját. Magdi számára ugyanakkor csak ezután jött az igazi felismerés. Megkérdezte az előadó nevét, majd miután Angyal Dávid bemutatkozott, csak fogta a fejét, majd miután a Joker-sminkes fiú elhagyta a színpadot, elmesélt egy történetet. 

„Nekem ezzel az emberrel dolgom van, ez biztos. Ez leesett egy pillanat alatt, amikor kimondta a nevét.”

Amikor harmadik nekifutásra végre sikerült jelentkeznem a Megasztárra, akkor felvettem a telefont és beleszólt a csaj: »Jó napot kívánok, Angyal Viktória vagyok! Jöhet a meghallgatásra…«

– idézte fel emlékét Rúzsa Magdi.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás