Külön élhet Meghan Markle és Harry herceg: szakértők szerint hamarosan bejelentik a válást

Nagyon nem úgy fest, hogy minden rendben.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.26. 17:30
Harry herceg külön Meghan Markle

Az angol királyi palota mindig arra törekszik, hogy egységes, kiegyensúlyozott és harmonikus képet fessenek magukról. A kamerák előtt éppen ezért mindig nyugodtak és kimértek, és bármilyen botrány vagy tragédia történik körülöttük, igyekeznek minden érzelmet elrejteni a maszkjuk mögött. Nos, erre Meghan Markle nem volt hajlandó, éppen ezért óriási botrányokat kavart jelenléte. Nem is bírta túl sokáig a királyi családban, házasságának viszonylag korai évében rávette Harry herceget, hogy hagyja faképnél a családját, és költözzön vele Amerikába. Ez meg is történt, ám úgy tűnik, házasságuk ettől sem lett boldogabb. 

Sokak szerint Meghan és Harry kapcsolata véget ért

Két éve annak, hogy Meghan Markle úgy nyilatkozott, hogy ő és Harry olyan, mint a só és a bors: mindenhová együtt járnak. Most nagyon úgy tűnik, hogy a só és a bors útjai ketté váltak, ugyanis már hosszú hónapok óta nem lehetett őket együtt látni. Minden hivatalos és nem hivatalos útjuk során külön vannak, és úgy tűnik, már alig találkoznak egymással. Az elmúlt két hónapban például Harry külön volt Meghantől és két gyermekétől, mert először New Yorkba ment, majd Londonba, ezt követően Dél-Afrikában időzött. Ezen idő alatt Meghan Los Angelesben járt jótékonysági eseményeken, természetesen egyedül. 

Az is bebizonyosodott, hogy Harry a barátaival töltötte a 40. születésnapját, távol utazott a családjától, és Meghan nem vett részt az ünneplésben. Sokak szerint a kapcsolatuk véget ért, és már nem is élnek együtt. Bizonyos szakértők szerint idők kérdése, és bejelentik, hogy válnak. Sokan azonban arra mutatnak rá, hogy csak azért mozognak mostanában külön, mert egyiküknek a gyerekekre kell vigyázni - írja a Mirror. Ezt a problémát mindazonáltal eddig gond nélkül megoldották, mindig volt dada, aki vigyázott a gyerekekre, így ők együtt tudtak szerepelni. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás