Van lejjebb? Meghan már Harryt ekézi, megőrül, hogy férje sikeresebb

Meghan Markle-t és Harry herceget már egy hónapja nem látták együtt.



Megosztás
Szerző: P. Flóra
Létrehozva: 2024.10.25. 17:30
Meghan Markle Harry herceg házasság

Miután Meghan Markle diadalmasan visszatért a vörös szőnyegre, és Harry herceg sikeresen elbűvölte a tömeget a világ különböző pontjain, egy forrás azt állítja, hogy Meghanban egyre nő a feszültség, hogy a házassága irányítása kicsúszott a kezei közül. 

Prince Harry and Meghan Markle visit Colombia
Fotó: Anadolu via AFP

A házaspárt több mint egy hónapja nem látták együtt a nyilvánosság előtt, mivel a 40 éves Harry három kontinenst utazott be felesége – vagy két gyermekük – nélkül.

Továbbra is kavarognak a pletykák arról, hogy már külön életet élnek, a forrás azt mondta az OK!-nak, hogy a nyomás kezdi negatívan érinteni a 43 éves Meghant. „Az elmúlt hetekben nagyon érezte a feszültséget, az őt, Harryt és a házasságukat övező spekulációkat” – állította. „Nem tettek szívességet maguknak azzal, hogy ennyi külön rendezvényt szerveztek, de mindketten ragyogni akartak az olyan eseményeken, amelyek az ő szívükhöz állnak közel. Meghan nem akart osztozkodni a rivaldafényben, de ez visszaütött rá, mert Harry sokkal sikeresebb.”

A forrás így folytatta: „Meghant nagyon felzaklatta, hogy Harryt mindenhol tárt karokkal fogadták és folyamatosan dicsérik, míg őt éles kritikákkal illetik azért, amit mond, amit visel. Veszettül féltékeny a férjére a sikerei miatt, már piszkálódik, hogy Harrynek mennyivel könnyebb dolga van.”

Meghant sok kritika érte, amiért egy gyermekkórház rendezvényére majdhogynem köldökig kivágott tűzpiros estélyiben érkezett. A forrás szerint azt akarta üzenni a megjelenésével, hogy „a hollywoodi sztár visszatért”, de csúfosan melléfogott. A lánygyermekek nemzetközi napját a Girl Inc-nél ünnepelte, ahol a lányoknak igyekeznek segíteni, hogy jobban megismerjék a technika világát, hogy sikeresen eligazodjanak a média világában, és segíti a mentális egészségüket is. Meghan itt megint magának akarta a rivaldafényt, és arról kezdett el áradozni, hogy ő ma a világon a legtöbbet zaklatott ember. Ezzel sajnos ismét csak visszás érzéseket keltett a nyilvánosságban.

A források tudni vélik azt is, hogy nem véletlen, amiért a házaspár Portugáliában vett házat. A negatív sajtó miatt ugyanis Amerikából is menekülniük kell. Harrynek feszült a viszonya a brit médiával, amit magának a sátánnak titulált még régebben, és egy ideig az amerikai sajtó kedvezőbb volt számukra. De miután megjelentek Meghan egykori alkalmazottainak a nyilatkozatai, és kiderült a hercegné valódi természete, már továbbállnának. 

Egyes hírek szerint Harry így akar közeledni a családjához, ugyanis ha Portugáliában lennének, könnyebben „haza tudna ugrani” a királyi családhoz.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás