Elképesztő: ezek a sztárok nem bízzák másokra, maguk kötik a ruhaneműiket

Róluk ezt biztosan nem gondoltad volna.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.10.26. 14:30
Módosítva: 2024.10.26. 17:03
szenvedély kézimunkázó kötőtű sztár

Még a hírességek is előszeretettel ragadnak kötőtűt a szabad perceikben - írja a Fanny Magazin.  

Állítólag még Antonio Banderasnak is megtanította a kötés minden csínját-bínját Catherine Zeta-Jones, miközben együtt dolgoztak a Zorro álarca című filmen. Ez a fotó a bizonyíték arra, hogy a színésznő a forgatási szünetekben sem unatkozott.

Egy jótékonysági árverésre ajánlotta fel az egyik kézzel készített sálját Kristin Davis. A színésznő még egy kötőklubnak is a tagja, és előszeretettel alkot a rászorulóknak, miközben elfoglalja magát a színfalak mögött. 

Taping Of Sex And The City

Egy másik Szex és New York-sztár is hasonlóan relaxál munka közben. Sarah Jessica Parker elárulta, hogy olvas, filmet néz vagy köt. „Próbálok egyszerre kötni és tévét nézni, ami azt jelenti, hogy sok szem lemarad. Gondolom, mindannyian elkövettük már ezt a hibát egyszer-kétszer (vagy többször), nem igaz?” – mesélte nevetve egy interjúban.

Sarah Jessica Parker Films Movie In Brooklyn
Fotó: Arnaldo Magnani

Nemcsak viseli, hanem el is készíti a különleges ruhadarabokat Uma Thurman. Sokan a fonalak megszállottjaként emlegetik a hírességet, aki korábban már egy magazin címlapjára is került ezzel a szenvedélyével.

Christie's Auction to Benefit Tibet House US - December 15, 2005

Még saját kötögetős márkát is alapított a világ talán leghíresebb kézimunkázó olimpikonja, Tom Daley. A sportoló saját honlapján mindenféle alapanyagot beszerezhetnek a rajongók, akik egyszerűen odáig vannak Daley stresszlevezető módszeréért.

Women's Synchronised 3m Springboard Final - 2024 Paris Summer Olympics

„Imádom, hogy egy mintát a magamévá varázsolhatok azzal, hogy milyen fonalakat és színeket választok. Imádok a kezeimmel tökéletes ajándékot alkotni egy barátomnak vagy családtagomnak.” – mesélt a hobbijáról Kathering Heigl, aki saját mintáit is megosztja a követőivel, ezzel inspirálva őket, hogy próbálják ki ezt a remek tevékenységet.

Social Media Celebrities

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás