Csórics Balázs: "Nézzétek, ezért dolgozom 15 éve"

A színész túl van első nagyszabású sorozatszerepén. Csórics Balázs elárulta, hogy szerette volna a szüleivel is megosztani ezt az élményt, hogy büszkék legyenek rá.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.10.19. 10:30
Csórics Balázs főszerep S.E.R.E.G.

Csütörtökön mutatták be a sajtó munkatársainak és a szereplőknek a TV2 szuperprodukcióját, A S.E.R.E.G. című sorozat első két részét. A széria november 11-én indul a tévében, és ez a hazai televíziózás legférfiasabb produkciója. A főszereplőt, Győrbíró Zsoltot Csórics Balázs személyesíti meg, akinek ez volt az eddig legfontosabb szerepe a karrierje során. A színész rengeteget készült a szerepre, és a végeredményt mindenképpen szerette volna szüleivel megosztani, akiknek a véleményére is kíváncsi volt.

Csórics Balázs
Csórics Balázs élete első főszerepe Győrbíró Zsolt karaktere (Fotó: Mészáros János / Új néplap)

Azt, hogy a vásznon mit láttak, még nem tudom, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Mikor az volt a kérdés, hogy kiket szeretnék hozni, és akkor az első, hogy a szüleimet akarom, hogy lássák. Mert az első főszerep, első úgy nagy mozi. De itt most az van, hogy nézzétek, ezért dolgozom 15 éve. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy nekem mind a két szülőm itt lehetett

 – mondta izgatottan Csórics Balázs a Metropolnak.

20240326_S.ER.E.G. forgatás_Újdörögd_FI_VN (91)
A színész szerette volna, ha szülei büszkék lennének rá (Fotó: Fülöp Ildi)

Rendszert hozott Csórics Balázs életébe a forgatás

Egy több hónapig tartó forgatás után nemcsak a büszkeség tölti el a színészeket, ha elkészül egy egy film vagy sorozat. Olykor ezek a szerepek hatással vannak a színész mindennapjaira is. Csórics Balázs elárulta, hogy mik voltak azok a tulajdonságok, amiket akár észrevétlenül is, de átvett sorozatbeli karakterétől.

„Nagyon fontos lett, hogy rendszer legyen az életemben, nagyon fontos lett a fizikai terhelés, ami mindig része volt az életemnek, de egy picit magasabb szinten van jelen. Ötkor keltem, fél hattól hatig edzés, fél hétkor pedig indultam, és gyakorlatilag abban az öt hónapban ez volt végig. A fegyelmezettség is belekúszott a mindennapokba, tényleg megtanított egy teljesen más szinten fókuszálni – mesélte a rendezvényen a színész.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás