Óriási dobásra készül Szandi

Az énekesnő meglepő bejegyzéssel jelentkezett közösségi oldalán. Szandi hatalmas meglepetéssel készül, amelyről egy néhány másodperces, sejtelmes videót is közzétett.



Megosztás
Szerző: M. K.
Létrehozva: 2024.09.08.
Szandi rock klip

Szandi mozgalmas nyarat tudhat maga mögött, de a rengeteg fellépés mellett jutott idő a pihenésre is, családjával többször voltak belföldi nyaralásokon. Az énekesnő újult erővel indul neki az őszi szezonnak, rögtön egy olyan videóval lepte meg rajongóit, amellyel kapcsolatban elindultak a találgatások. Lapunknak adott interjújában elmesélte, mire készül

Szandi
Szandi igazi rockos meglepetéssel rukkolt elő (Fotó: Balog Tamás)

Régi-új stílus készülőben

Szandi nem akármilyen klipre vállalkozott, egy kemény rockos produkcióval rukkolt elő.

„A pandémia időszakában mutattam meg először a rockos énemet, vagyis azt, hogy nemcsak hallgatni, de énekelni is szeretem ezt a műfajt. AC/DC-t, Deep Purple-t, sőt Guns N’ Rosest is énekeltem már, aminek nagyon nagy sikere volt. AC/DC-t a mai napig szoktam énekelni az élő koncertjeimen, és mivel önazonos, a közönségem is szereti. 

Most olyasvalamibe vágtuk a fejszénket, amit korábban még nem próbáltam: összeállítottunk egy zenei egyveleget, vagyis egy olyan dalt, amit azokból a számokból raktunk össze, amik az én személyes kedvenceim. Mindegyik dalból van benne egy kis részlet, ezek igazi rockklasszikusok, amiket a világon mindenki ismer és szeret

„Az Edda Művek gitárosával, Alapi Pistivel, férjemmel, Csabival, az Ocho Macho együttesből ismert Kanóccal, illetve néhány zenészbarátunkkal csináltunk hozzá egy klipet, amit a napokban forgattunk.”

Szandi
Szandi régóta álmodozott egy ilyen zenei összeállításról (Fotó: Balog Tamás)

Szandi elmesélte, hogy tervezik a közös folytatást, mert nagyon jó a kémia a csapattal, fantasztikusan tudtak együtt dolgozni. 

„A rockzene szeretete összeköt minket, hihetetlen jó hangulatú forgatás volt. Nagyon jól éreztük magunkat, amit a végeredmény is tükrözni fog. Nem akartam még lelőni a poént, ezért csak egy tíz másodperces néma videót tettem ki ízelítőnek, de egy-két héten belül látni lehet majd a teljes klipet.”

Meglátjuk, milyen lesz a fogadtatása, mindenesetre egyre többen el tudják már fogadni tőlem ezt a stílust, így szeretnénk majd élőben is megmutatni, milyen ez a csapat együtt.

Szandi
Szandi a pandémia idején mutatta meg először rockos énjét (Fotó: Balog Tamás)

Szandi: „Most eljött az idő”

Az énekesnő bevallotta, hogy régóta álmodozott egy efféle zenei összeállításról.

Mindenre igaz, hogy ki kell várni a megfelelő pillanatot, ehhez pedig most jött el az idő, nekem is meg kellett érnem hozzá. Ehhez persze azok a zenészek is kellettek, akik benne vannak ebben a projektben és akik ugyanolyan lelkesek, mint én. Elképesztő energiával működtünk együtt a klip forgatásán, és már alig várjuk, hogy ezt az erőt, ami bennünk van, színpadra vigyük.”

Szandi az új klip mellett ősszel is sok helyre jár fellépni, még Erdélyben is lesz élő koncertje, mint mondja, nagyon szereti és sosem csillapodik a lelkesedése a munkája iránt. 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás