Pál Dénes retteg, hogy kislánya meglátja nőnek öltözve

A népszerű énekes nagyobbik gyermeke már 6 éves, igazi cserfes leányzó. Pál Dénes és Panna Róza közt nagyon jó a kapcsolat, de azért attól tart, hogy mit szól csemetéje, amikor meglátja női ruhában, magas sarkú cipőben.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.09.02.
Módosítva: 2024.09.03.
Pál Dénes lányos apuka magassarkú cipő

Hatalmasat változott a világ, amióta megismerték és megszerették az énekest a nézők 12 évvel ezelőtt a The Voice című műsorban. Pál Dénes azóta kétszeres édesapa lett, anyakönyvvezető előtt összekötötték az életüket, majd idén a templomi esküvőt is megtartották szerelmével. A kétgyermekes sztárapuka a Metropolnak elárulta: nem mindig könnyű szülőként az élet, de imádja minden percét. 

Pál Dénes
Pál Dénes otthonában csak nőkkel él, felesége, lányai mellett még a kutyájuk is kislány (Fotó: Mediaworks archív)

Pál Dénes újra női ruhába bújik

A büszke apuka alig várja, hogy újra a Sztárban Sztár színpadán álljon, az All Stars évadban 23 másik előadó mellett ő is versenybe száll az Év legsokoldalúbb előadója címért. Pál Dénes nagy esélyesnek számít, és az biztos, hogy az egyik legnagyobb szurkolója nagyobbik lánya, Panna Róza. 

„Eddig is voltak műsorok, amikben látott akár egy beszélgetés vagy egy dal erejéig” – kezdte az énekes. 

De azért ez más lesz, az biztos, ő nagyon várja, nagyon szurkol. Én azért otthon már elkezdtem a felkészülést, gyakorlást, és ő nagyon kíváncsi. Kérdezget, hogy Apa, miért nem a saját hangodon énekelsz? Na és majd amikor meglát magas sarkúban, nőként, na az érdekes lesz. A gyakorlást erre akkor csinálom, amikor ő éppen óvodában van, de az biztos, erre ki kell találjunk valami jó narratívát, hogy apa miért van nőnek öltözve

– nevetett nagyot.

Az énekest otthon három nő veszi körül, felesége, Heni és két gyermeke. A sztárapuka imád lányos édesapa lenni, még akkor is, ha nem mindig egyszerű. 

„Úgy érzem, sikerült megtalálni az egyensúlyt a családi elfoglaltságok és a fellépések közt. Úgy érzem, a magánéletem egy nagyon kerek történet, amióta megszülettek a lányok, mindennap bearanyozzák az életünket. Persze minden napra adnak kihívást is, szóval azt nem mondom, hogy unatkoznánk. De olyan jó minden reggel arra kelni, hogy ők vannak, valahogy átalakították jó értelemben az életünket, de mi nagyon örülünk ennek. Szokták mondani, hogy lányos apukának lenni kiváltságos helyzet, és én ezzel abszolút egyetértek. Mert tudom, hogy legyen bármilyen gikszer körülöttünk, és most itt a 6 évesre utalok, amikor egy nehezebb napunk van, akkor bedob egy olyan mosolyt, egy emléktörlő mosolyt, amitől bármit megbocsátunk és elfelejtünk neki. Szóval megvan ennek az előnye, vagy hátránya – ki honnan nézi –, hogy három nő vesz körül, de minden napját imádom!”

Győzelemre ítélve

A sztárapuka is belevetette magát már a próbákba, örül, hogy benne lesz az utánzóműsor All Stars évadában. Dénes szívében a TV2 egyébként is különleges helyet foglal el, hiszen annak idején a karrierje innen indult a The Voice megnyerésével. Majd megnyerte a Sztárban Sztár 2014-es évadát, három évvel később pedig a Sztárban Sztár+1 kicsi szériát Varga Viviennel. 

„Sokat adott nekem ez a műsor, hiszen itt tudtam megmutatni több arcomat, és több fajta stílusban ki tudtam magam próbálni, ami által jobban megismert a közönség. De úgy érzem, maradt még bennem annyi lehetőség, olyan eszköztár, amivel még tudok újat mutatni, vannak rejtett tartalékaim. Én most is 100%-ot igyekszem beletenni egy-egy adásba, egy-egy karakterbe, ezt megígérem! Erős a mezőny, szerintem egy rendkívül izgalmas évad lesz ez!”


 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás