Újra elvette szerelmét Pál Dénes: „Nem papírformaszerű szertartás volt”

Meghitt szertartáson lett még teljesebb a magyar énekes kapcsolata. Pál Dénes a hétvégén Isten színe előtt is feleségének fogadta szerelmét.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.06.18.
Pál Dénes megesküdött énekes

Kétgyermekes szülőként állt oltár elé Pál Dénes és szerelme, Heni. Meghitt szertartáson tették még hivatalosabbá összetartozásukat.

Pál Dénes: „Isten előtt is megerősítettük az eskünket"

Szívmelengető hírről számolt be a 2014-es Sztárban sztár nyertese, Pál Dénes.

Örökkön örökké – eddig is tudtuk és »hivatalosan«, az anyakönyvvezető előtt már rég kimondtuk egymásnak az igent. A hétvégén Isten előtt is megerősítettük az eskünket, a kislányunk pedig részesült a keresztség szentségében – osztotta meg az örömhírt közösségi oldalán az énekes.

Dénes és Heni 2022 nyarán polgári szertartáson házasodtak össze, ám úgy érezték, a templomi esküvel lesz teljes a kapcsolatuk. Dénes a Metropolnak így mesélt a szertartásról:

A helyszín Cserhátszentiván volt, a feleségem családja erről a térségről származik. Mivel az első lányunkat Miskolcon, az én szülővárosomban kereszteltük meg, úgy voltunk vele, hogy a másodikat pedig Heni családjához közel. A keresztelővel összekötve pedig a templomi esküvőnket is megtartottuk – mesélte lapunknak az énekes utalva a hatéves Panna Rózára és a féléves Emma Sárára.

pál dénes
Pál Dénes és Heni két éve már összeházasodott, a polgári szertartás után most templomi esküvőre is vágytak Fotó: Instagram

Gyermek-kompatibilis szertartás

Kevésbé voltunk idegesek, mint a polgári szertartáskor, lazábban álltunk hozzá a mostani házasságkötéshez. Csak a szűk család volt jelen, az oldott hangulat mellett mégis érződött ennek a meghittsége. A pap, Levente atya is fantasztikus volt, gyermek-kompatibilissá tette a szertartást – idézte fel Dénes, majd mosolyogva elárulta egy kulisszatitkot is:

Nem minden úgy alakult, ahogy elterveztük. Az esküvő egy pontján például a pap váratlanul bevonta a nagyobbik lányunkat, és megkérte, hogy adja át nekünk a gyűrűinket. Nem papírformaszerű szertartás volt, de pont ettől lett különleges, nagyon jól éreztük magunkat” – summázta az énekes.

Pál Dénes családja együtt megy nászútra

Kapcsolatukban a nagy mérföldkövek nem szokványos sorrendben követik egymást. 
Az első lányunk ott volt a polgári, »első« esküvőnkön, a második lányunk pedig a másodikon” – nevetett Dénes, aki elárulta, a hagyományos nászút is várat még magára.

Nálunk a nyaralást is az élet alakítja. Első körben most családilag fogunk üdülni, de a feleségemmel nagy álmunk elutazni Rómába: itt volt a lánykérés is, s már akkor megfogadtuk, hogy még visszatérünk.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás