Ma lenne 93 éves Larry Hagman, mindenki Jockey Ewing-ja - Galéria

A világhírű színészt a Dallasban ismerte meg a közönség és azóta is imádja mindenki. Sajnos már 2012 óta már nincs közöttünk, Larry Hagman ma lenne 93 éves és most is érezhető a hiánya. Jockey Ewing karakterével örökre beírta magát a filmtörténelembe, hiszen szinte nincs, aki ne ismerné az olajmágnás fivérek nevét.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.09.21. 14:30
Dallas titkok Jockey Ewing Larry Hagman születésnap

Larry Hagman neve talán sokaknak nem annyira ismerős, de ha Jockey Ewing-ról beszélünk, nem csak a Dallas rajongóinak csillan fel a neve. Jockey és Bobby Ewing története 13 évadon keresztül szórakoztatott kicsiket és nagyokat. A színész, bár sokat küzdött a sikerért, a világhírű sorozat végül meghozta neki a hírnevet és annak ellenére, hogy az idősebb fivér sokkal inkább volt antihős, mintsem pozitív karakter, ő mégis fürdőzött a népszerűségben. 2012-es halálakor nem csak kollégái és barátai gyászolták, hanem rajongók ezreinek is összetört a szíve. A színész ma lenne 93 éves, így a születésnapja alkalmából összegyűjtöttünk róla néhány érdekes titkot.

AARP's 'Movies For Grownups' Awards Jockey Ewing
Ma lenne 93 éves a Dallas egykori Jockey Ewing-ja, Larry Hagman (Fotó: ce6 / Northfoto)

Larry anno a Broadway-n kezdte karrierjét, ahol igazán sikeres is volt, de híres Broadway sztár édesanyja árnyékából sosem tudott kilépni. Végül 1978-ban felkérték két sorozat szerepére is, amelyek közül az egyik a Dallas volt. Ő végül Jockey-t választotta, ami élete legjobb döntésének bizonyult, hiszen a széria 13 évadon át futott és a világ minden táján megismerték a nevét, míg a másik TV sorozat mindössze néhány hét után bebukott. 

Jockey Ewing karaktere messze állt Larry Hagmantől

A világsztárról kollégái és családja is számtalanszor elmondták, hogy a legnagylelkűbb és kedvesebb személy volt, akit valaha ismertek. A sorozatbeli feleségét alakító Linda Gray a temetésén úgy nyilatkozott róla, hogy Larry volt élete sava-borsa, aki nélkül sokkal szürkébb lesz a világ, hiszen ő tette színessé, vidámmá és napsütésessé a hétköznapokat. Míg Jocky egy sokkal számítóbb és önzőbb, ravasz üzletember volt.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás