Károly király kezdi elveszteni a türelmét, ultimátumot adott a családjának

Állítólag mérlegelte a lehetőségeit.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.09.09.
III. Károly András herceg III. Károly király

A 64 éves András herceg még mindig a 30 millió font értékű királyi kastélyban lakik annak ellenére, hogy az uralkodó már réges régen távozásra szólította fel.

King Charles and Queen Camilla in Wales
Fotó: Northfoto

A kegyvesztett herceg bőkezű megélhetési támogatást kap, amelyet III. Károly király biztosít a számára. Enélkül bizony nem tudná fedezni a Royal Lodge kiadásait, amely jelenlegi otthona. Onnan azonban a király szeretné kiköltöztetni és a Harry hercegtől és Meghan Markle-től elvett Frogmore Cottage-ba beköltöztetni Andrást.

A király azonban állítólag kezdi elveszteni türelmét az „András-probléma” miatt, hiszen a herceg  nem hajlandó elköltözni az otthonából. A király most világossá tette, hogy testvére számára már csak két lehetőség maradt. Az első az, hogy András pénzügyileg függetlenné váljon, és megtalálja az eszközöket saját költségeinek és biztonságának finanszírozására – de mivel a hercegnek nincs elég nagy jövedelme, ez a lehetőség valószínűtlennek tűnik.

A második és valószínűbb lehetőség az, hogy András beleegyezik abba, hogy elköltözik a Frogmore Cottage-ba. Ez azzal az előnnyel járna, hogy a királyi windsori birtok meglévő biztonsági kordonján belül található, és nemrégiben újította fel Sussex hercege és hercegnéje, mielőtt külföldre költöztek volna. András őszi határidőt kapott a Royal Lodge elhagyására - írja a Metro.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás