Kiderült: Balázs Klárinak van egy titkos szakmája

Profi sminkes végzettsége van a népszerű énekesnőnek. Balázs Klári szépészeti szokásairól és a ráncokról is vallott.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.09.19. 07:00
Módosítva: 2024.09.19. 10:41
Balázs Klári sminktanfolyam rúzs

A Fonogram-díjas énekes Balázs Klári színpadi megjelenésének védjegye a piros rúzs, a hétköznapokban azonban a lágyabb árnyalatokat részesíti előnyben. Sminkjét rendszerint ő maga készíti, nem véletlenül: egyéves tanfolyamot végzett korábban.

balázs klári
Sminkelési szokásairól vallott Balázs Klári (Fotó: Ridikül)

Sminktanfolyamot végzett Balázs Klári

„Édesanyám még kilencvenéves kora felett is rúzsozta magát, és soha nem ment ki az utcára anélkül, hogy egy pici színt ne tett volna az ajkára” – árulta el Balázs Klári a Ridikül vendégeként.

A smink kényes dolog, a rúzs pedig a legkényesebb. Színpadon a közönség messziről lát engem, ezért az ajkak mellett a szemet is ki kell emelni, de egy fotózáson, amikor finomabb részletek is látszanak, óvatosnak kell lenni, vagy a szemet vagy szájat kell hangsúlyozni” – fejtegette Klárika, aki a hétköznapokban is a visszafogott cicomát szereti: egy kis pirosítót és halvány rúzst rendszeresen feltesz, szemét azonban nem szokta kifesteni. Pontosan tudja, melyik terméket hogyan használja, annak idején ugyanis igazi profiktól tanulta el a sminkelés csínját-bínját.

LOFI0309
Balázs Klári pontosan tudja, milyen smink mutat jól rajta a színpadon (Fotó: Löffler Péter)

Szerencsés voltam, hogy elvégezhettem egy hosszú, egyéves sminktanfolyamot, ennek során megtanítottak arra is, hogyan kell professzionális sminket feltenni. Ebből profitálok a mai napig

– szögezte le Korda György felesége, aki azt is elárulta, elfogadja a korosodással járó ráncokat.

Ez a korral jön, lesz még több is, de ez nem baj. Nem szeretném injekciókkal simává változtatni– szögezte le a fiatalos énekesnő

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás