Matt Damon retteg, hogy a legjobb barátja újra inni kezd

Matt Damon és Ben Affleck Hollywood egyik legkedveltebb baráti párja. Amikor 1997-ben megírták a Good Will Hunting című filmjüket, szinte berobbantak a filmiparba. A higgadt Matt Damon azóta félti a lobbanékony Bent.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.08.21.
Matt Damon JLO Ben Affleck

Amikor az egyikre gondolunk, óhatatlanul eszünkbe jut a másik. Olyanok, mint a tűz és a víz Matt Damon türelmes, Ben Affleck viszont indulatos , így a munka- és a magánéleti kapcsolatuk nem mindig zökkenőmentes.

Celebrity Sightings In Los Angeles - June 28, 2022 Matt Damon
Matt Damon filmekben és a való életben is összetart Ben Affleckkel Fotó: Getty Images/Hot! Magazin

Még a legjobb barátoknak is vannak né­zet­el­té­ré­seik – mondta az In­Touch­nak egy informátor, majd folytatta: Matt ott volt, amikor a barátja két évtizeddel ez előtt összejött Lopezzel, majd szakítottak, és Ben az italhoz menekült. Amikor pár éve újrakezdték, Damon figyelmeztette Afflecket, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, ám Ben nem hallgatott rá, és most el fog vál­ni.

Matt retteg attól, hogy a legjobb barátja újra inni kezd, emiatt sűrűn hívja telefonon, és gyakran találkoznak is. Az édestestvéreként szereti Bent, és úgy is vigyáz rá.

Matt Damon retteg, hogy Ben Affleck újra piálni kezd hot feltöltés - Jennifer Lopez is Spotted Out to Lunch on Her Birthday in the Hamptons
Matt Damon Ben Affleck legjobb barátjaként mindig féltette Afflecket Lopeztől 
Fotó: Northfoto/Hot! Magazin

Ezúttal nem Ben a hibás?

Amikor Ben új házassága kezdett szétesni, Matt azt mondta neki, hogy bármilyen döntést is hoz, ő támogatja, csak arra kéri, hogy fókuszáljon a saját karrierjére is. Aff­leck ugyanis már az első kapcsolatuk idején is túl sok időt áldozott JLo projektjeire, és ez most is így volt. A díva viszont nem tett semmit Benért.

Damon nem engedi, hogy Affleck karrierje tönkremenjen a privát problémái miatt – folytatta a bennfentes.

Ben és JLo már nem is beszélnek egymással, véglegesítették a válási okirataikat. Matt szerint ezúttal nem Ben a hibás.

Elköltözött a közös házból, amíg Lopez a barátaival nyaralt Európában, majd az előző házasságából született ikreivel ünnepelte az 55. születésnapját Hamptonsban. Ben kihagyta a bulit, helyette vett magának egy villát Los Angelesben.

Matt Damon Apple Original Films' "The Instigators" New York Premiere
Matt Damon felesége 20 éve boldog egyetértésben neveli a színésszel három közös lányukat és a Luciana előző házasságából született Alexiát Fotó: Getty Images/Hot! Magazin

Matt Damon dupla kőszikla

Damon 19 éve tartó, kiegyen­súlyozott házasságban él az argentin Luciana Barrosóval. Három lányuk született, Isa­bel­la, Gia és Stella, emellett Matt Luciana lányát, Alexiát is a nevére vette. Ben irigyli a barátját a stabil kapcsolata miatt.

Szerencsés vagyok, hogy rátaláltam a feleségemre” – mondta Damon néhány éve az Entertainment To­night­nak, majd folytatta: Szerintem a házasság őrültség, de én imádok Lu­cia­na férje lenni!”

A Jennifer Garnerrel kötött első frigye Bennek is megmaradhatott volna, csakhogy azt alaposan elszúrta. Tíz év alatt nekik három közös gyerekük lett – Violet, Fin és Samuel –, ám Affleck nem csak miattuk tart szoros kapcsolatot az exnejével: ha Matt nem ér rá, Ben Jennek önti ki a szívét.

Matt derűs higgadtsága mindig feloldja Ben rosszkedvét” – állította egy forrás a Daily Mailnek, majd hozzátette: Garner meg egyfajta jó tündérként továbbra is szívén viseli Ben sorsát. Bárhogy is alakul Affleck élete, szerencsés, hogy két olyan barát áll mellette kősziklaként örökre, mint Damon és Garner.”

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás