Lady Gaga meghúzta a váratlant: ismét drasztikus átváltozáson ment keresztül

A világhírű énekesnő kinézete ismét meglepetést okozott rajongói számára.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.08.16.
Lady Gaga változás kinézet

Lady Gaga új külsőt villantott. Az átváltozások királynőjétől ez nem szokatlan, ám mostani hollófekete haja az előző hetek platinaszőkéjéhez képest éles váltás. Ezzel pedig sikeresen elérte azt, hogy követői s rajongói inkább erről beszéljenek, mintsem botrányos olimpiai előadásáról. 

Lady Gaga
Az énekesnő platinaszőkéről váltott feketére / Fotó: X (Twitter)

A 2024-es párizsi olimpiai játékokat ugyanis a hollywoodi énekesnő nyitotta meg, ám senki nem volt tőle elragadtatva. Nemcsak a hangosítás nem tetszett ugyanis a népnek, de az előadás sem. Sokan ugyanis már eleve azt nem értették, hogy Franciaországban miért egy amerikai énekesnő szereplésével kezdődik a fényűző játékviadal.

Hiába azonban a sok rosszindulatú megjegyzés, Lady Gaga örömét ez sem állítja meg: biztossá vált ugyanis, hogy az eljegyzéséről szóló pletykák igazak voltak. Mindez azok után derült ki, hogy Gabriel Attal francia miniszterelnök TikTok-videójában nemrég az énekesnő a vőlegényeként mutatta be üzletember kedvesét, miközben együtt nézték az úszóversenyt.

Ezen felül pedig a jegyesek jövőbeni terveiről is új információk láttak napvilágot. Erről egy, a párhoz közel álló ismerős mesélt kiemelve, Gaga és vőlegénye között nem volt mindig rózsás a viszony – írja a Life.hu.

Gaga és Michael túl vannak néhány hullámvölgyön, de rájöttek, hogy jók együtt, és hogy összetartoznak. Gaga egy művész, aki az átlagtól teljesen eltérő színben látja a világot, míg Michael nagyon nyugodt és kiegyensúlyozott. Ők egymás yin és yangja.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás