Sokkoló: tragikusan fiatalon hunyt el az eredeti Házasság első látásra sztárja

Mindössze 33 éves volt a műsor elhunyt vőlegénye.



Megosztás
Szerző: K.B.
Létrehozva: 2024.07.01.
Módosítva: 2024.07.01.
tragédia Házasság első látásra búcsú haláleset

Tragikus hirtelenséggel 33 éves korában életét vesztette Andrew Jury. A fiatalember a 2017-es új-zélandi „Married at First Sight” valóságshow finalistája volt a partnerével, azonban végül nem ők nyerték meg a műsort. A Magyarországon is igen népszerű Házasság első látásra című sorozatban – ahogy a neve is utal rá – ismeretlen emberek kötik össze az életüket egymással, hogy aztán kiderüljön, hogy valóban működhetnek-e házastársakként. A formátum több külföldi országban is hatalmas népszerűségnek örvend. A most elhunyt Jury ráadásul majdnem meg is nyerte „feleségével” a műsort.

házasság, esküvő, jegygyűrű, férj, feleség
Elhunyt a Házasság első látásra valóságshow sztárja / Fotó: unsplash.com

A tévés halálhíréről a DailyStar számolt be, mint írták, Jury családja nem hozta nyilvánosságra a férfi halálának okát, ám volt kollégái és műsorbéli barátai sejtelmes üzenetekben búcsúzkodtak a férfitól.

Küzdelmei ellenére Andrew mindig is barátságos volt, és élete volt a buli, és nagyra értékelte a műsorban eltöltött időt. Ebben a nehéz időben a szereplőgárda egésze legmélyebb együttérzését küldi a gyászoló családnak. Ben, Angel, Brett, Vicky, Haydn, Lacey, Claire, Dom, Aaron, Luke, Belinda

– írta róla legjobb forgatásbéli barátja, Benjamin Blackwell

A sorozatot kiadó Warner Bros. Discovery szintén részvétét küldte a családnak, és elárulták, hogy nagy gondot fordítanak a hirtelen népszerűségre szert tevő szereplőik mentális megsegítésére.

A WBD rendkívül komolyan veszi a gondoskodási kötelezettségét, és protokolljai vannak a szereplők és a stáb jóllétére vonatkozólag. Minden ember, aki a »Házasság első látásra« sorozat elkészültében részt vett, hozzáférhet mentálhigiénés szakemberek segítségéhez, szűréshez, és utánkövetéshez is.

 





Top hírek









Hírlevél-feliratkozás