Lebukott: Curtis egy másik nőt ölel és csókol – Fotó

Azt tudtuk, hogy az énekes és a színésznő évek óta szoros baráti viszonyt ápol. Arról azonban nem volt senkinek tudomása, hogy Curtis és Andi ilyen közel állnak egymáshoz.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.07.24.
Módosítva: 2024.07.24.
Curtis csók Balázs Andi barátság ölelés

Curtis és Balázs Andi a TV2, „Csak show és más semmi” című műsorában találkoztak először, és minden túlzás nélkül állítható, hogy azóta elválaszthatatlan barátok lettek. A színésznő többször nyilatkozott már a nem hétköznapi kapcsolatukról, számára a rapper olyan, mintha a fiútestvére lenne, akit feltétel nélkül szeret. „2018-ban megöleltük egymást és miután rájöttünk, hogy ez jó mindkettőnknek, így maradtunk. Hálás vagyok a barátságáért és akkor vagyok a legboldogabb, ha ő is az”írta egyszer Balázs Andi egy Instagram-posztban. 

Curtis Balázs Andi
Curtisnek és Balázs Andinak még a humoruk is egyezik, aminek köszönhetően nagyon sokat nevetnek együtt Fotó: Bors

Curtis és Andi sokszor járnak át egymáshoz 

A színésznő és a rapper nagyon sok időt töltenek együtt, jelen vannak a családi eseményeken és arra is szakítanak időt, hogy kettesben üljenek be valahova, vagy épp egymás házában vendégeskedjenek. Amennyiben vendégségnek lehet hívni azt, ha valakinek saját szobája van a másiknál, mert Curtisnek bizony saját „lakosztálya” van Andi otthonában. Hiába a köztük lévő – látszólag igen nagy – társadalmi különbség, az ízlésük és az értékrendjük bizony nagyon hasonló. Ezért is értik meg egymást ilyen jól. 

Ölelés is belefér

A szoros viszonyukat természetesen nem nézik rossz szemmel a szerelmeik, Andi kedvese és Judy is elfogadja azt, hogy a két jómadár sokat lóg együtt. Curtis és Andi szoros viszonyát egyébként jól mutatja, hogy amikor csak tehetik, ölelgetik egymást. Most is napvilágot látott (Instagram-posztban tette közzé Curtis) egy friss fotó, amin azt lehet látni, ahogy Curtis végtelen szeretettel öleli át és csókolja Andit. Nézzék csak: 

Curtis Balázs Andi
Curtis öleli és csókolja Andit Fotó: Instagram

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás