Uszkó László nemrég a zenélés mellett egy új szakmába vágott bele. Az Irigy Hónaljmirigy billentyűse szakácsként is megállja a helyét.
Uszkó László már 30 éve szórakoztatja az embereket az Irigy Hónaljmirigy zenekar tagjaként. A mirigyes fiú most egy teljesen új szakmát is kitanult, és a zenész mellett már a szakács végzettséget is feltüntetheti önéletrajzán. László a Mokkában mesélt arról, hogy mik a specialitásai.
László nem válogat a nemzetek konyhái közül, és a mai étrenddivatokról is megvan a véleménye.
Minden konyhának a híve vagyok, ugyanis minden, ami ehető és finom, azt meg kell enni. Én ugyanúgy eszek zöldséget, nem csak a húst eszem. De például a vegákat hellyel-közzel, a vegánokat abszolút nem értem meg. Az ő dolguk egyébként, szerintem egészségtelen a vegán életmód. Megfelelő arányban fogyasztott hús és zöldség, sőt szénhidrát is, az a normális szerintem az embernek
– mesélte a Mokka riporterének Uszkó László.
Az Irigy Hónaljmirigy tagja a koronavírus-járvány alatt döntötte el, hogy megtanul főzni, de már korábban is nagyon érdekelte a szakácsmesterség. Azóta át is vette otthon a hatalmat a családi konyha felett, és feleségét már nem is engedi be oda.
„Én tudom, mi van a mélyhűtőben, mi van fölül. Igazából már úgy főzök, hogy nem kitalálom, mi legyen a kaja és elmegyek bevásárolni, hanem megnézem mi van otthon, abból lesz a kajánk” – mesélte a billentyűs, aki elmondta, hogy a zenekarból többen is jól főznek.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre