Koktél és pizza: nem hiszed el, kivel romantikázott a Balatonon Stana Alexandra – Fotó

A Dancing with the Stars profi táncosnője a magyar tenger partján töltötte a vasárnap estét. Stana Alexandra elárulta, ki volt a társa!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.06.17.
Módosítva: 2024.06.17.
Stana Alexandra táncosnő Next Top Model Hungary Jávori Lili pizza

December elején bombaként robbant a hír, miszerint szakított egymással Stana Alexandra és Meggyes Dávid. A pár két év együttlét után hozta meg ezt a döntést, a táncosnő azóta hivatalosan a szinglik táborát erősíti, de köszöni szépen, remekül van, egy örök szerelem pedig mindenképpen van az életében: a tánc.

Stana Alexandra
Stana Alexandra a Balatonon romantikázott Fotó: TV2

A Dancing with the Stars csinos táncosnője jelenleg a magyar tengernél tölti munkával a forró júniusi napokat, egy nem mindennapi táncoscsapattal. 

A munka mellett természetesen egy kis kikapcsolódásra is van ideje Stana Alexandrának, aki egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy némi koktél és egy méretes sonkás pizza társaságában tölti a vasárnap estét.

Ám ez még nem minden, Alexandra ugyanis nem egyedül vacsorázott!

Stana Alexandra csak ennyit írt a fotó alá: romantika

Első pillantásra a rajongók azt hihették, hogy a táncosnő egy rejtélyes udvarló társaságát élvezte a Balcsin, hiszen maga Alexandra is a romantika szót biggyesztette a képhez.

Az igazág azonban az, hogy Alexandra azzal a Jávori Lilivel töltötte az estéjét, aki szintén táncosnő, a Next Top Model Hungary című műsorban pedig majdnem a döntőbe jutott.

Stana Alexandra, Jávori Lili
Stana Alexandra és Jávori Lili együtt pizzáztak a Balcsin Fotó: Instagram

Azt eddig nem lehetett tudni, hogy Lili és Alexandra ennyire jóban vannak, ám a táncon kívül minden bizonnyal az is összeköti őket, hogy jelenleg mindkettejüknek szabad a szíve, szingliként vetették bele magukat az idei, meglehetősen forrónak ígérkező nyárba. Mint ismert, Jávori Lili korábban a Sztárban sztár leszek!-ből ismert rapperrel, Hadas Alfréddal alkotott egy párt, össze is költöztek, de mára elváltak útjaik.

Az biztos, hogy még ha valódi romantikáról nincs is szó, a két szemrevaló lánynak bőven volt miről beszélgetnie a Balaton partján!

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás