Hawa olyat tett, amit maga se gondolt volna Next Top Model Hungary előtt

A verseny negyedik helyezettje, az egzotikus szépségű Hawa igazán érzelmes lány, ez a műsor alatt többször is megmutatkozott. A Next Top Model Hungary döntősének egyik legemlékezetesebb kiborulása az volt, amikor a lányoknak nagy átalakuláson kellett átesnie még a verseny kezdetén. Hawa akkor teljesen összeomlott, ám úgy látszik azóta sokat változott a véleménye.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.05.
Next Top Model Hungary Kouyaté Hawa átalakulás frizura

Hawa a Next Top Model Hungary negyedik helyezettjeként számos rajongóra tett szert. Sokan azért kedvelték meg, mert a verseny alatt is őszintén kimutatta az érzelmeit. Emiatt azonban számos nagy kiborulása is volt a műsor során, amelyek közül az egyik legelső és talán legemlékezetesebb az volt, amikor a lányoknak egy nagy átalakuláson kellett átesnie, már, ami a hajukat illeti.

hot feltöltés NTMH Hawa és Lucius, a cicája   METROPOL Next Top Model Hungary
Hawa a Next Top Model Hungary előtt imádta hosszú fürtjeit. (Fotó: archív/HOT! magazin)

Hawa nagyon ragaszkodott hosszú sötétbarna fürtjeihez, mert úgy érezte ez ad neki önbizalmat. Így, amikor megtudta, hogy meg kell válnia tőlük egy meglehetősen rövid, jóval váll fölé érő frizura kedvéért, teljesen összeomlott.

Attól félek, hogy nem fog jól állni, hogy férfiasan fog állni

– mondta a Next Top Mode Hungary döntőse akkor zokogva. Korábban azt is kifejtette, hogy sokszor bántották azzal, hogy fiús a külseje és úgy érzi a haja az egyetlen, ami miatt nőiesnek tud lenni.

A Next Top Model Hungary után megváltozott Hawa

A forgatás óta jó pár hónap eltelt, és a kezdeti nehézségek ellenére, úgy látszik, Hawa áldozata kifizetődött, hiszen nemcsak a döntőig menetelt, de sokkal magabiztosabb is lett. Bár a haja sokat nőtt azóta, úgy látszik, megváltozott a véleménye, hiszen az Instagram-oldalán fotóval jelentette be, hogy visszatért a műsorban kapott rövid frizurához.

Újra rövid lettem

– írta a képre.

Hawa Next Top Model Hungary
Hawa mostanra beleszeretett a rövid frizurába. (Fotó: Instagram)

A rajongók szerint nagyon jól áll neki ez a frizura, amivel mi is csak egyet tudunk érteni, és persze a versenyben sem véletlenül választotta ezt a fazont neki Kiss Márk, hiszen, ahogy ő is elmondta, sokkal karakteresebb a modell arca általa. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás