„Holnaptól eltűnök” – fogházba kellett vonulnia az RTL botrányhősének

Az énekes a közösségi oldalán számolt be a hírről.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.05.
Módosítva: 2024.06.05.
Manuel RTL fogház

Manuel kedd este az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy most egy ideig eltűnik, ugyanis szerdán fogházba kell vonulnia.

Fotó: Máté Krisztián

Holnaptól eltűnök pár hétre, mert meg kell kezdeném a rám kiszabott közel 1 hónapos szabadságvesztést fogházban egy régi ügy miatt. Röviden annyi, hogy 2017-ben letartóztattak engem és pár barátom egy maréknyi fűvel, aminek ez lett a vége. Azért árnyaltabb a sztori, szóval ha kijöttem, (lehet) adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban

– írta az RTL bukott sztárja, akinek azért valamivel árnyaltabb a története, ugyanis a Bors korábban már többször is megírta, hogy az énekes és két barátja 2017-ben ellátogatott az ország egyik legnépszerűbb menhelyére, a Noé Állatotthonba, ahol gyorsan úgy döntöttek, hogy magukhoz veszik a kapuban kiállított, átlátszó műanyagból készült adománydobozt, és egy mozdulattal el is ellopták a benne található 60 ezer forintot.

A tolvajokat órákon belül elkapta a rendőrség, a fiúkat végül 50 óra közmunkára kötelezték, amit nyolc hónapon belül kellett volna teljesíteniük, illetve fejenként 20 ezer forintot is vissza kellett volna fizetniük. Ez hét éve volt, Manuel azóta sem végezte el a közmunkát, úgy tűnik, mindenre van ideje, csak erre nincs 50 órája – írja az Origo.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás