Zavart vallomásban beszélt tolvaj múltjáról az RTL botrányhőse





A zenész nehezen találta a szavakat az esetet illetően.



Megosztás
Szerző: m
Létrehozva: 2023.09.24.
Osváth Zsolt Manuel kanapé vallomás

Egy gátlástalan tolvaj életét ismerhettük meg Osváth Zsolt kanapéján, ahova ezúttal Manuel ült le. Az RTL Klubon futó Voice ítésze bevallotta: a fél életét végiglopta, ezt pedig nehéz gyerekkorával indokolta – írja a Ripost. Manuel feltűnően zavart vallomására nagyon oda kell  figyelni, mivel a mondatok között sok értelmet nem lehet találni.

Forrás: YouTube

– Elkezdtem ugye lopkodni az iskolában. Merthogy én azért lettem először kirúgva onnan hatodikból, mert elkezdtem pénzt lopni. Tudod a lopás az hatodikos koromtól kezdve így azért kitette az életemnek egy részét, mert például hatodikban úgy kezdődött az egész, hogy tudod láttam, hogy mindenki szünetben ment a büfébe és akkor vették a melegszendvicseket – mesélte gyerekkoráról Manuel, akinek már 12 évesen élete kihívása lett a lopás.

Ezek az évek alatt tudod így mindig az volt, hogy boltokból loptam, elsősorban élelmiszerboltokból. Aztán amikor már így éreztem az igényét annak, hogy azért szeretnék úgy kinézni, mint a többiek, jó ruhákban járni meg stb., akkor elkezdtem ruhaboltokból magamnak is, meg eladásra is, hogy eladjam igazából bárkinek, akinek ezt el lehetett passzolni. [...] Sokszor kaptak el

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás