Ezt nem láttuk jönni: Így reagált Delhusa Gjon arra, hogy feldolgozták a zenéjét

Ki ne ismerné az ikonikus nótát, ahol egy zenész romantikusan énekel arról, hogy hol szól a buzuki hangja? Hosszú éveket követően ismét előtérbe került Delhusa Gjon, hiszen feldolgozták ismert szerzeményét.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.06.21.
delhusa gjon veréb tamás feldolgozás DR BRS

Igazi bombasláger jelent meg az internet radarján. Negyvenöt év után ismét feldolgozták Delhusa Gjon ikonikus slágerét, a Nika Se Perimeno-t, amiről az eredeti előadónak is megvan a maga véleménye.

Delhusa Gjon a tízmilliószoros napokól beszélt a Metropolnak.
Delhusa Gjon elmondta őszinte véleményét - Fotó: Knap Zoltán / Metropol

Ez van a legközelebb az eredetihez

„Nagyon szépen sikerült. Először csodálkoztam az ötleten, hiszen ez már a sokadik feldolgozás, ami a Nika Se Perimeno-ból készül, ezért elsősorban az érdekelt, hogy mi benne az új, mitől lesz másabb, mint a többi. A Magneoton tulajdonosa, Pásztor László mondta, hogy DR BRS rengeteg nagy slágert dolgozott fel és milliós nézettségei vannak, ezért gondoltam, hogy lássuk a medvét! Tegnap hallottam először a dalt, és azt kell mondjam, ez hasonlít a legjobban az enyémhez. 

Rengeteg feldolgozással találkoztam, de ez adja vissza azt a hangulatot és életérzést, amit annak idején át szerettem volna adni.

Ráadásul Veréb Tominak zseniális hangja van. Akkor is gratuláltam nekik és itt is szeretnék, mert tényleg méltó feldolgozás lett” – árulta el Gjon a Metropolnak.

Delhusa Gjon slágerét minden korosztály imádja

Nem csak az idősebb korosztály, de a mai fiatalok is megőrülnek ezért a szerzeményért, hiszen már a megjelenést követő időszakban több, mint 1500 videót készítettek rá a rajongók a Tik-Tokon.

Azért szerethetik ennyire a fiatalok, mert az életérzéssel tudnak azonosulni, az pedig kortalan. Annak idején sokat segített a roma kultúra, akkor ők vitték mennybe ezt a dalt. Azért azt is fontos megjegyezni, hogy a megjelenésekor tíz évig csend volt körülötte, majd a 90-es években egyszer csak berobbant, és mindenféle helyeket megjárt” – árulta el a zenész.

DR BRS, Veréb Tamás
DR BRS régóta szeretett volna együtt dolgozni Veréb Tomival - Fotó: Czoller Bence

Igazi nemzetközi produkció

DR BRS rengeteg kulisszatitkot árult el olvasóink számára a forgatásról, ami abszolút eseménydúsan telt a zenészek számára.

„Két stábtaggal, illetve Veréb Tomival és a feleségemmel, Adrival utaztunk ki Ciprusra, ahol a klipet forgattuk. Két napig tartott a videó felvétele, majd a stábtagok hazamentek, mi pedig a feleségemmel a gyerekünk születése óta először, maradtunk és élveztük a görög tájakat. Izgalmas volt, mert szerettünk volna a kliphez női szereplőt, de nagyon felkészületlenek voltunk. Majd a naplementében elmentünk Aphrodité szikláihoz, ahol a parton táncolt két csinos lány. Odamentünk és felkértük őket, hogy lenne kedvük szerepelni. Először azt hitték viccelünk, majd megmutattam nekik néhány, már megjelent dalomat és azt hitték onnantól, hogy popsztárok vagyunk! – mesélte nevetve DR BRS. 

Igazi nemzetközi produkció lett a végére, hiszen Gjon-ban csörgedezik albán vér,  Görögországban forgattunk lengyel lányokkal magyar nyelven. Szerencsére a visszajelzések is pozitívak, hiszen már a megjelenés előtt is hatalmasat ment Tik-Tok-on, amiért nagyon hálásak vagyunk

– zárta a lemezlovas.

 





Top hírek









Hírlevél-feliratkozás