Delhusa Gjon vallomása: „Szerencsés csillagzat alatt születtem”





Bár a játékokban nem áll mellé a szerencse, a szerelemben és karrierjében sikeresnek tartja magát a népszerű énekes. Delhusa Gjon úgy fogalmazott: szerencsés csillagzat alatt született.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.22.
delhusa gjon karrier szerencsekerék

Delhusa Gjon kipróbálja magát csütörtök este a TV2 Szerencsekerék című show-műsorában. A népszerű énekes a Metropolnak elárulta, sohasem nyert szerencsejátékokban, de még az évtizedekig lottózó szülei sem.

delhusa gjon
Delhusa Gjon mellől elpártol Fortuna, ha játékról van szó, de úgy érzi, szerencsés csillagzat alatt született (Fotó: Pusztai Sándor)

Delhusa Gjon a show-műsorokról: „Abból már kinőttem”

A tavaly 70. születésnapját ünneplő énekest korábban számos szórakoztató műsorban láthattuk, az elmúlt években azonban kétszer is meggondolta, mit vállaljon el.
Semmi rossznak nem vagyok elrontója, a Szerencsekerék szimpatikus formátum.”

De olyat, ami trash, ami kifigurázza a szereplőket, olyat már nem vállalnék, abból már kinőttem

 – fogalmazott nevetve lapunknak Delhusa, majd elismerte: az esélytelenek nyugalmával vágott neki a műsornak.

Nem vagyok egy nagy rejtvényfejtő, nincs hozzá türelmem: csodálom azokat, akik hosszasan ülnek egy-egy feladvány előtt. Ami a szerencsejátékokat vagy műsorbeli nyereményeket illeti: soha, egyetlen alkalommal sem nyertem, vigaszdíjat sem – idézte fel nevetve. „A szüleim évtizedekig lottóztak, de ők sem nyertek sosem komolyabb összeget. Rám abszolút igaz a mondás: aki nem szerencsés a játékban, szerencsés a szerelemben” – tette hozzá az énekes, aki lelkesen készül esküvőjére fiatal menyasszonyával, Fannival. Delhusa korábban elárulta, extrém menyegzőre készül, például egy repülőgépből kiugorva mondaná ki a boldogító igent.

20211208_frizbi_2701_MK_ripost
Delhusa Gjon 70 évesen mondaná ki a boldogító igent (Fotó: Máté Krisztián)

Szerencsés csillagzat alatt születtem”

Karrierjével kapcsolatban elárulta az énekes: „Szerencsés csillagzat alatt születtem. A retró zene örök érvényű, nemcsak Magyarországon, de világszerte is: ha New Yorkban, Rómában vagy a világ más táján jártam, a plázákban, közösségi terekben mindig a 70-es, 80-as évek zenéjét hallottam vissza. Jó időszakban ívelt fel a karrierem, még mindig szeretik a zenémet: farsangkor megindul a szezon és egész tavasszal, nyáron rengeteg fellépésre hívnak. Hálás vagyok, hogy még mindig divatban vagyok – szögezte le a büszke nagypapa.

Egy nap alatt írta az örökzöld slágert

A csütörtök esti Szerencsekerékben Delhusa Gjon többek között egy nosztalgikus emléket is felidéz: annak idején egyetlen éjszaka alatt írta meg Szűcs Judith Táncolj még! című slágerét, amivel elképesztő sikert aratott a Táncdalfesztiválon.

 





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Danny Blue már egy nénit is megmentett a csalóktól

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás