Delhusa Gjon: Szeretném, ha az unokám vagány csajszi lenne!





Végtelenül kíváncsi, nyughatatlan természetnek vallja magát Delhusa Gjon, aki mindig keresi, mi újat tud csinálni. A pályafutása 50. évében járó énekes fáradhatatlan, a sokállomásos nyári turné mellett igyekszik minél több időt unokájával, Zoéval tölteni. Ahogy fogalmaz: a lexikális tudás megtanítását a többi rokonra bízza, ő egy igazi vagány csajszit szeretne nevelni a két és fél éves kislányból.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.07.20.
delhusa gjon fiatal szerelem unoka

Az örökifjú Delhusa Gjonnak idén nyárra szinte teljesen betelt a nyári koncertnaptára. Az énekes saját bevallása szerint az elmúlt húsz évben nem volt ennyi koncertje, mint idén. Ezért végtelenül hálás a büszke nagypapa, aki a fellépések mellett párjával, fiaival és unokájával tölti az időt. Gjoni szerint haladni kell a korral, így a – sokak szerint már elavult –  Facebook mellett nemrég elindult a TikTok- és az Instagram-oldala is.

Delhusa Gjon és párja, Fanni
Delhus Gjon szerint azért is ilyen fiatalos, mert fiatalok veszik körül, mint a párja, Fanni is – Fotó: Facebook


Delhusa Gjon hálás az életéért

A népszerű énekes az elmúlt 50 év zenei anyagából, igazi időutazós élő koncerteket ad mostanában, nagyon élvezi a kétórás bulikat.

– Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy ennyi koncertmeghívásom van – mondta lapunknak Delhusa Gjon. – Fel is tettem a kérdést magamnak, vajon megérdemlem én ezt? Szerintem energetikailag bevonzottam. Hozzáteszem, mostanra európai hírű, nemzetközi zenészek vannak a zenekarban, és nagyon élvezem ezeket a koncerteket, mert az élő zenénél nincs jobb. 

A fiatalos lendületem pedig szerintem annak is köszönhető, hogy fiatalok vesznek körül. A magánéletemben is itt van a párom, Fanni, itt vannak a fiaim és még a zenészeim is 30 és 50 között vannak. Arról nem is beszélve, hogy nyughatatlan természet vagyok, mindig keresem, mi újat tudok csinálni. Hiába van már 450 jegyzett dalom, de pár napja készült el az új dal, a Vágyak, amihez klipet is csináltunk. Vallom, hogy hallani kell az idő szavát, ezért örömmel lettem TikTok- és Instagram-felhasználó.


 

Delhusa Gjon és unokája, Zoé
Sportos, vagány csajt szeretne nevelni az unokájából, Gjoni.

„Az unokámnak én mindenek felett vagyok”

A kis Zoé fürdik a család szeretetében. Mint arról korábban írtunk, a kislány édesanyja – Gjon menye – a szülés után pár hónappal elhunyt.

„Eddig is imádtam vele foglalkozni, de most már két és fél évesen nyílik a kis elméje, egyre több minden érdekli, fut, szalad, kérdez – folytatta. – Én vagyok nála a number one, sokat játszunk, biciklizünk, legózunk. De az én legfontosabb feladatom, hogy neveljem, tanítsam. Na, nem a lexikális tudást adom át, nem voltam jó matekból. Én arra nevelem, hogy hogyan ugorja át a patakot, hogy nem kell sírni, ha elesik. Engem is így neveltek, imádom az extrém sportokat, és szeretném ha ő is sportos, vagány csaj lenne!”





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás