Bent volt a szülőszobán Ekanem Bálint

A The Biebers énekese nemrég édesapa lett, pár napja kisfiával bővült a család. Ekanem Bálint elmesélte, hogy bent volt a szülésnél, és mindenben segít szerelmének.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.06.20.
Módosítva: 2024.06.20.
Ekanem Bálint Emota szülőszoba apaság apás szülés

Ekanem Bálint június elején tudatta a közösségi oldalán a nagyvilággal, hogy édesapa lett. A The Biebers énekese most a Metropolnak mesélt arról, milyen élményekkel gazdagodott az elmúlt időszakban, milyen érzés édesapának lenni!

Ekanem Bálint
Ekanem Bálinttal madarat lehetne fogatni a boldogságtól Fotó: Markovics Gábor

Végtelen öröm

„Amióta megszületett a kisfiam, folyamatosan mosolygok. Persze nem voltam eddig sem az a komor ember. Szerencsére most pont olyan időszakom van, hogy sokat tudok itthon lenni. Nagyon élvezem az apaság minden percét, már az első pillanatától” – kezdte viccelődve az énekes, aki korábban a közösségi oldalán is megmutatta, hogy Merse nagyon szeret édesapja ölében lenni. 

Persze a színész-énekes mindenben igyekszik felesége segítségére lenni, és aktívan kivenni a részét a teendőkből. 

Már az első pillanattól mellettük voltam, mert apás szülés volt, és egyáltalán nem bántam meg. Egy csodálatos élmény volt, úgy láttam, a páromnak is sokat segített, hogy bent voltam vele. Fogtam a kezét, folyamatosan nyugtatgattam, és igyekeztem támogatni, amennyire tőlem akkor telt

– mesélte a színész.

Több gyermeket is szeretnének majd Ekanem Bálint és szerelme

Bár jelenleg minden csodás percüket Mersével élik meg. Mint minden első gyermekes szülőnél felmerül a kérdés, hogy szeretnének-e majd idővel testvért Mersének.

„Persze! Most úgy érzem, hogy minél több gyermeket szeretnék majd. De persze ebbe a feleségemnek is van beleszólása” – mesélte Bálint, aki leszögezte, hogy egyelőre tökéletesen alakulnak a dolgok.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás