Ekanem Bálint apai örömök elé néz

Örömhírrel lepte meg rajongóit a The Biebers énekese. A közösségi oldalán jelentette be Ekanem Bálint, hogy feleségével gyermeket várnak.



Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2024.05.14.
Ekanem Bálint Emota feleség baba

Ekanem Bálint sokáig várt az igazira, amiért mindent megtett. Azonban a pandémia előtt rámosolygott a szerencse, a véletlennek köszönhetően, szó szerint a színpadon találtak egymásra Daniellával. Mint ahogy a nagykönyvben meg van írva, egyre jobban alakult a kapcsolatuk, végül tavaly nyáron teljes titokban házasodtak össze. 

Ekanem Bálint
Ekanem Bálint nemsokára édesapa lesz Fotó: Markovics Gábor

Bár a fiatal énekes nagyon védi a magánéletét, azonban néhanapján pár önfeledten boldog pillanatot megoszt követőivel. Ebben a szellemben írta meg, hogy nemsokára szülők lesznek feleségével. A közös fotón a pár meghitten bújik egymáshoz, miközben Bálint óvón simogatja Daniella gömbölyödő pocakját. A másik kép sokkal viccesebb, mert a büszke apa egy diszkógömböt tart a hasa elé. 

Gyönyörű mindeneim

írta a fotókhoz az énekes, ami alá kollégáitól és rajongóitól csak úgy záporoztak a gratulációk. Többek között a már egy éve édesapa szerepben tündöklő Puskás Petitől is, akihez majd valószínűleg tud fordulni tanácsokért.

Hamar össze is költözött Ekanem Bálint és kedvese

A The Biebers énekese korábban elmesélte, hogy már a koronavírus-járványt is együtt vészelték át, miután biztosan érezték, hogy kapcsolatuknak lesz folytatása.

Közel egy évvel a pandémia kezdete előtt szerettünk egymásba.

A lezáráskor mindketten hazaköltöztünk Pápára, hogy kipróbáljuk, milyen együtt élni. 4-5 hónap után biztosak voltunk abban, hogy együtt folytatjuk tovább

– mesélte korábban mosolyogva Bálint a Borsnak.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás