Sipos Tomi elárulta, milyen édesapa valójában

Az Irigy Hónaljmirigy énekese ötvenéves korára számot vetett az életével, bár mint mondja, nem változott meg teljesen. Sipos Tomi kislányáról, feleségéről és a családi életükről árult el bensőséges titkokat a Mokkában.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.05.30.
Módosítva: 2024.05.30.
Sipos Tomi kislánya Irigy Hónaljmirigy születésnap édesapa

Sipos Tomi a TV2 reggeli műsorában mesélte el, hogy mikor változott meg az élete és mennyiben más most, mint korábban volt.

Sipos Tomi
Sipos Tomi sok időt tudott kislányával tölteni Fotó: Szabolcs László

Hajnalig tartó szórakozás

Az Irigy Hónaljmirigy énekese óriási koncerttel ünnepelte ötvenedik születésnapját, ahol kollégái és zenésztársai is felléptek vele, erről az eseményről készülni fog majd egy kisfilm is.

Ötvenévesen nyilván számot vet az ember egy kicsit, de nekem igazából már 10 éve, a kislányom születésénél megváltozott egy kicsit a ritmusom. Nem azt mondom, hogy most nem fordulnak elő reggelig tartó bulik, de korábban ez heti rendszerességű volt.

Többet tudott kislányával lenni mint mások

Bár a zenészélet egészen extrém időbeosztást igényel, Sipos Tomi vallja, hogy így is elég időt tudott lányára szentelni. 

„Az első pár évben nagyon sokat töltöttem vele, szerintem sokkal többet mint azok, akik reggel 7-kor elmennek otthonról és este 8-ra esnek haza. Sokan vannak az ismerőseim körében, akiknél ilyesmi a helyzet, de nálunk nem ez volt. Általában hétvégén megyünk fellépni, így a többi napokon tudtam vele foglalkozni. Azt gondolom, hogy a magam erejéből kihoztam a legtöbbet, amit tudtam.”

Tud szigorú is lenni

Tomi elismerte, hogy néha szigorú apa, bár tény, hogy nem sokszor.

Nem vagyok túl következetes, olykor-olykor erélyesebb vagyok ugyan, de talán épp emiatt hiteltelen is. A feleségem is vidám természetű, nálunk a hétköznapokat körbefogja ez a vidámság és a harmónia, aminek nagyon örülök.

Az énekes bevallotta, hogy mindig is lányt szeretett volna, bár nem tudta annyit ölelgetni kislányát, mint szerette volna.

„Az én lányom kevésbé szereti az ölelést, puszit adni sem szeret. Én úgy képzeltem, hogy az első 10 évben kis sem bújunk egymás öléből, de nem így lett.”

Nemrég már egyedül kezdett iskolába járni és szokta mondani, hogy álljak hátrébb, ne lássák már az osztálytársai, hogy kikísértem.

„Közhely, hogy a kisgyermekkor gyorsan eltelik, de sajnos igaz.”

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás