Ha Wolf Kati pénzt kérne, ne adj neki

Valaki visszaél Wolf Kati énekesnő nevével! Egy meggyőzően hitelesnek tűnő Instagram-oldalt hozott valaki létre, aki az énekesnő hivatalos oldalának követőit zaklatja. Volt olyan is, akitől pénzt kért... Kati mindenkit arra kér, hogy ne dőljenek be a csalóknak, figyeljenek oda, hogy kivel leveleznek.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.05.18.
Wolf Kati internetes csalás kamu figyelmeztetés

Ma már szinte sportot csinálnak az internetes csalók abból, hogy hírességek fotói mögé bújva csapják be a gyanútlan áldozatukat. Csak idén ellopták már Gájer Bálint, Szőcs Reni, Stohl Rebeka, Mága Zoltán és Radics Gigi oldalát is, az új áldozatuk pedig Wolf Kati énekesnő. 

20240503_Marschall Entertainment születésnapi parti_MW_MG_0037
Wolf Kati megdöbbent, amikor kiderült, hogy a nevében írogatnak ismeretlenek Fotó: Markovics Gábor

Véletlenül derült ki 

Wolf Katinak talán fel sem tűnik, hogy valaki létrehozott egy új oldalt a nevében, az énekesnő fotóit használva, ha az egyik követője meg nem kérdezi, hogy miért kell neki még egy oldal... Kati egy rövid keresés után rá is talált a csalók által működtetett oldalra, ahol már jó sok követő is volt, hiszen a rajongói mind megbíztak abban az oldalban, ahol a kedvencük fotóit látják. 

Az ilyen internetes csalások jellemzően arra jók, hogy a hekkerek a hírességek nevében létrehozott oldalakra pár nap alatt sok követőt tudnak szerezni, és gyorsan el is tudják adni a fiókot valakinek, akinek követőkre van szükségük, mondjuk egy reklámcégnek. Wolf Kati esetében azonban durvább a dolog, mivel az ő hamis oldalának üzemeltetője többeket is megkeresett és pénzt próbált kicsalni. 

293A8733
Wolf Kati nevében pénzt akartak kicsalni Fotó: Mediaworks-archívum

Mindenkit figyelmeztet Wolf Kati

Kati, ahogy tudomást szerzett erről, azonnal lépett: egy figyelmeztető posztot jelentetett meg a hivatalos Instagram-odalán, amelyben arra kér mindenkit, hogy legyenek nagyon óvatosak. Az énekesnő arra hívja fel a figyelmet, hogy senki se kövesse be az oldalt és még véletlenül se küldjön pénzt, ha kérnek. Ő ugyanis soha életében nem kérne pénzt senkitől, semmilyen indokkal. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás