Puskás-Dallos Bogi kisfia ellopta a show-t édesanyja szülinapi fotóján





Mesés fényképet osztott meg az énekesnő 27. születésnapja előestéjén.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.04.02.
Módosítva: 2024.04.02.
Puskás-Dallos Bogi Puskás-Dallos Ábel születésnap

Alig három hete videómontázzsal ünnepelte féléves kisfia, Ábel születését, most újabb családi tartalommal jelentkezett Puskás-Dallos Bogi az Instagram-oldalán. Az énekesnő 2024. április 2-án, kedden ünnepli a 27. születésnapját (csak azért mertük szóba hozni Puskás-Dallos Bogi korát, mert ő maga is büszkén vállalja azt a szülinapi fotóján!), és a nagy nap előestéjén beszédes fotó és idézet került ki Puskás-Dallos Peti feleségének közösségi médiaoldalára.

2024. április 2-án ünnepli 27. születésnapját Puskás-Dallos Bogi

„Hálás vagyok a csodálatos családomért”
– írta Puskás-Dallos Bogi, akinek őszinte szavait tökéletesen szemlélteti a mellékelt – feltehetően férje által készített – fotó.
A képen Bogi és szeretett édesanyja, Ágnes látható, előtérben a 27-es számmal díszített születésnapi torta, ám a show-t és a fókuszt ellopja az ünnepelt ölében ücsörgő kisfia, Ábel, aki kíváncsi-szeretettel nyúl nagymamája kutyusa, Bari szája felé. A képből pedig nemcsak a boldogság, az öröm és  a szeretet olvasható ki, de az is, hogy Ábel születése óta édesanyja számára mennyire fontos és központi szerepet tölt be a gyermeke, és mintha azt sem bánná, ha még a születésnapján is elvonja róla figyelmet.

„Boldog születésnapot kívánok, nagyon cukik vagytok!”
– jegyezte meg egy rajongó a sok közül Bogi Instagram-bejegyzése mellett, ahol egyre szaporodnak a szülinapi jókívánságok és kedvelések.

Íme a tüneményes fotó:

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás