Lebukott: hollywoodi sztárokat majmol Meghan Markle, itt a bizonyíték





Furcsa részletre lettek figyelmesek a brit királyi család rajongói. Meghan Markle külföldi sztároktól leste el ezt a konyhai trükköt.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.04.10.
Módosítva: 2024.04.10.
Meghan Markle Harry herceg konyha

Meghan Markle konyhájában furcsa trükköt szúrtak ki a brit királyi család rajongói. Hollywoodi hírességek praktikáját vetette be otthonában az exszínésznő.

meghan markle
Harry herceg és felesége dokumentumfilmje egy képkockáján Meghan Markle a konyhapulton ül, mögötte a pultba épített gáztűzhely felett látszik az a bizonyos „lusta csap” / Fotó: Netflix

Hollywoodi sztárokat majmol Meghan Markle

Harry herceg és felesége két gyermekükkel már Kaliforniában töltik a mindennapjaikat, ám egy ideig még Angliában, Windsorban, Frogmore Cottage-nak nevezett birtokon éltek. A híres netflixes dokumentumfilmjük számos jelenete itt forgott. Ezt újranézve szúrták ki a rajongók az úgynevezett „lusta csapot”, ami Kendall Jenner, Hailey Bieber és Amanda Seyfried otthonában is ott virít. De a Szex és New York új spin-off sorozatában, a Kristin Davis által megformált Charlotte konyhájában is ilyen díszeleg.

A megoldás lényege, hogy a gáztűzhely fölé egy vízcsapot szerelnek be, így ha főzés közben meg kell tölteni egy lábost, nem kell ide-oda cipelni azt. A praktikus megoldás kivitelezése akár 1000 fontra, azaz közel félmillió forintra is rúghat. 

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Meghan és Harry hollywoodi hírességek által imádott trükköt vetett be angliai konyhájában, alighanem most Amerikában is felszerelték azt a bizonyos „lusta csapot” / Fotó: i-Images / eyevine / NORTHFOTO

Visszatérnek Angliába?

Harry herceg és családja két éve már Kaliforniában él, az exszínésznő Meghan a nyilvános információk szerint azóta szinte nem is járt Angliában: II. Erzsébet királynő temetésén utazhatott legutóbb oda, s azóta Harry is csak futólag járt a szülőhazájában: édesapja, III. Károly király koronázásán. Most viszont visszatérhetnek, a jövő hónapban, a Harry által megálmodott Invictus Games idejére, amely a 10. évfordulóját ünnepli majd. Harry beszédet fog mondani az ünnepélyes eseményen, s az elsődleges hírek szerint felesége nem tartott volna vele, ám úgy néz ki, Meghan mégis visszatér Angliába, 2022 szeptembere óta először. A jelenlegi állás szerint azonban két gyermekük, Archie és Lilibet nem tart majd velük.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás