Keanu Reeves: „Mindig is kívülálló voltam”





Hollywood csillaga, ha nem filmet készít, akkor basszusgitározik, motorozik, szörfözik vagy egyszerűen csak élvezi a párja társaságát. 2024 igen fontos év Keanu Reeves életében, hiszen a karrierje meghatározó filmeposza, a Mátrix éppen most negyedszázados, nyáron jelenik meg az első regénye, és ősszel betölti a hatvanat.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.01.
Keanu Reeves a kultusz Neo

Sok filmben játszott, ám a neve Neo, illetve John Wick karakterével olvadt össze mindörökre. Többször megválasztották az év legszexibb férfijának, és sokan régóta próbálják megfejteni Keanu Reeves kortalansága titkát is. Ám Reeves, akinek talán leghíresebb filmje, a Mátrix 25 éve kultusszá nőtte ki magát, továbbra is maga a rejtély. 

HOT FELTÖLTÉS 25 éves a Mátrix - Keanu Reeves mesél arról, hogy mindig is kívülálló volt mindenhol METROPOL
A sztáron, Keanu Reeves-en nem fog az idő vasfoga - Fotó: GETTY IMAGES

"Mindig is kívülálló voltam" – magyarázta a kis­fiús mosolyú sztár a New York Times-nak adott interjújában. – "Gyerekként sokszor előfordult, hogy másnak tettettem magam, mint amilyen vagyok; így próbáltam megbirkózni a ténnyel, hogy nem érzem magam közéjük tartozónak"

Keanu Reeves kedvessége távol tartja a stresszt

Keanu Reeves idén szeptemberben lesz hatvanéves, de a jó génjeinek köszönhetően nem öregszik. Aki csak ismeri, ellenállhatatlannak tartja; a kedvessége és a titokzatossága az, ami annyira vonzóvá teszi. A rajongói szerint ha levágná a haját és a szakállát, harmincasnak tűnne, ám ő lélekben is képes fiatal maradni. Aki mellette dolgozik, az nyugodtnak érzi magát, mivel a színész mindig laza. Higgadtan végzi a munkáját vagy élvezi a motorozást, a szeretteivel töltött időt, a másokkal való törődést. Nem mellékesen évek óta több millió dollárt adományoz a privát vagyonából különféle jótékonysági szervezeteknek.

"Keanu együttérzést tanúsít mindenki iránt; nem csoda, hogy boldognak, nyugodtnak és energikusnak érzi magát" – állította róla egy munkatársa a Varietynek. "Még soha nem találkoztam olyan barátságos és nagylelkű sztárral, mint ő. 

A kedvessége távol tartja tőle a stresszt, emiatt a teste is egészséges.

 Szerintem sosem fog megöregedni!"

Évekig remeteként vegetált

Keanu élettörténete már a kezdetektől tele van tragédiákkal, ám soha nem mondott le a színészi álmairól, és el is érte őket. Rendíthetetlen optimizmusával átvészelte a legjobb barátja, az egyetlen gyermeke, az első szerelme és az édestestvére elvesztését is. Gyásszal a szívében évekig remeteként vegetált, aztán 2009-ben találkozott Alexandra Granttel. A tízévnyi közös munka során a képzőművész hölgy lassan meghódította a szívét, egy pár lettek – azóta képes a színész újra rámosolyogni a világra.

HOT FELTÖLTÉS 25 éves a Mátrix - Keanu Reeves mesél arról, hogy mindig is kívülálló volt mindenhol METROPOL
Sok éve szereti művész párját Keanu Reeves -- Fotó: GETTY IMAGES

"Nagyon szerelmesek, nagyon összeillenek, ezért Keanu már egy ideje azt fontolgatja, hogy fejest ugrik a házassági mátrixba" – állította egy bennfentes a RadarOnline-nak.  "Titkos esküvőt szeretne Hawaiin, de csak rokonokat meg pár barátot hívna meg. 

Bárcsak összejönne! A nagylelkűsége és a melegszívűsége Keanut Hollywood egyik legszeretetreméltóbb színészévé tette, és ezt a címet karrierje hátralévő részében is viselni fogja.

 Annyi rossz után megérdemelné, hogy végre a magánélete is révbe érje"

Brad Pitt nemet mondott

Neo karakterét elsőként Brad Pittnek szánták, majd Will Smithnek, ám mindketten nemet mondtak, így lett Reeves a befutó. Három rész után csak 17 évvel később forgatták le a negyediket, de Keanu rögtön és örömmel rábólintott.

Toll és kard

John Wick egy tollal is képes megölni bárkit – ám a megformálója most írásra használta! Július 23-án The Book of Elsewhere címmel jelenik meg Keanu Reeves első regénye, amelyen China Miéville-lel dolgozott együtt. A sztori Reeves BRZRKR című képregényének világában játszódik, és egy halhatatlan harcosról szól, aki szívesen megszabadulna a különleges tulajdonságától.





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás