Szívszorító dolog derült ki Keanu Reevesről





A hollywoodi színész a gázsijának 70%-át egy leukémiásokon segítő alapítványnak adományozta, személyes érintettsége is van a témában.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.01.04.
önzetlen segítségnyújtás

A-listás sztár a filmvilágban Keanue Reeves, rengeteg alkotásban szerepelt már élete során, azonban van egy film, aminek a neve hallatán mindig ő ugrik be az embereknek. Ez nem más, mint a 90-es évek nagy klasszikusa, a Mátrix. Kevesen tudják róla azonban, hogy a kultikus film első része után a szerepléséért járó 275 millió fontnak a 70%-át, tehát körülbelül 192 millió fontot (több mint 8 milliárd forint) a leukémia gyógymódjainak kutatására szánta a színész.

Eddig is kedvelte mindenki a sztárt, ezután még jobban fogják (Photo by Robyn Beck / AFP)

Kiderült, hogy erre egy nagyon bensőséges oka volt, még amellett is, hogy a férfiről közismert, hogy gyakran adományoz nagyobb összegeket jótékony szervezeteknek, és ő maga egy hollywoodi sztárhoz képest nagyon szerényen él. Elárulta a Mirrornak, azért vállalta el ezt a segítségnyújtást, mert saját húga is 10 évig küzdött a kórral, és végül sikeresen le tudta azt küzdeni.

Nemrég került a mozikba a világhírű Mátrix-trilógiát követő 4. rész, a Mátrix: Feltámadások című alkotás, amelyben szintén magára ölti Neo szerepét Keanu Reeves. A film eddigi fogadtatása elég vegyes, mind a nézők mind a kritikusok véleménye alapján, de korábban az első film is hasonlóan indult.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás