Gyermekáldás a hercegi párnál, Gianni Annoni nagy bejelentést tett





Ezen a héten sem maradtak olvasóink izgalmas sztárhírek nélkül. Mutatjuk, melyik öt cikket olvasták a legtöbben.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.04.14.
királyi család sztárhírek Gianni Annoni

Gyermeket vár a hercegi pár

Az elmúlt hetekben szinte csak rossz hírek érkeztek a brit királyi családból, így most nagy a boldogság: Vilmos herceg jó barátja, Jordánia koronahercege ugyanis bejelentette, hogy úton az első gyermekük. Hussein herceg és felesége, Rajwa hercegné tavaly Ammánban kötötte össze az életét, és pár hónappal az esküvő után már meg is fogant a baba. A fényűző esküvőn rengeteg királyi család tiszteletét tette, köztük a brit monarchia is. Vilmos herceg, Katalin hercegné, Beatrice hercegnő, illetve Carole és Pippa (Katalin édesanyja és testvére) mind ott volt a jeles eseményen.

VILMOS herceg; KATALIN hercegnõ
Fotó: Neil Hall

Gianni Annoni bejelentést tett a házasságáról

Debreczeni Zita és az olasz sztárséf házassága sokak szerint sorsdöntő évhez ért: a pár a hetedik házassági évfordulóját ünnepelte. Gianni és Zita házassága a kezdetektől harmonikus, még akkor is, ha a gyermekáldásért nagyon meg kellett küzdeniük. Mára azonban teljes az életük, nagyobbik fiuk, Gianfranco Máté augusztusban lesz négyéves, a kisebbik, Gregorio Ádám márciusban ünnepelte első születésnapját. A sztárpár gyermekei igazi világpolgárok lesznek, hiszen anyanyelvük magyar, de édesapjuk olaszul beszél hozzájuk, ráadásul sok időt töltenek Olaszországban a kinti rokonoknál.

Lebuktak a Házasság első látásra férjei

A TV2 nagy sikerű műsorának friss házaspárjai közül több kapcsolata is ígéretesen alakul, de van olyan páros, ahol zuhanórepülésben van a kapcsolat. Az viszont biztos, hogy a férjek közt a forgatás ideje alatt nagyon jó barátság alakult ki. Rendszeresen összejárnak, sőt vannak, akik együtt nézik meg a televízióban a műsort, és utána megbeszélik a látottakat. János például, a műsor legidősebb résztvevője – aki a hétköznapokban a rendezvény-, kaszinóvilágban dolgozik – pókerezni vitte a fiúkat, pontosabban a műsorból Geri és Peti vett részt a szerencsejátékesten.

Házasság első látásra fiúk
Összejárnak a Házasság első látásra férjei (Fotó: Instagram)

Klapka György büszke lenne unokájára

Már hét éve, hogy örökre lehunyta a szemét a legendás üzletember. Korábban sokat cikkezett a sajtó arról, hogy Klapka György családja széthullott a temetés után, de Alma unokájára biztosan nagyon büszke lenne. Az unoka ugyanis egészen meglepő területen lett profi: a 34 éves Alma elképesztően sikeres autóversenyző, sorra nyeri a trófeákat, és egyáltalán nem jön zavarba, ha 180 km/h-val kell száguldoznia az aszfalton.

Klapka Alma
Klapka György unokája, Alma büszkévé tenné a nagypapát (Fotó: Klapka György)

Dühöngött apja kijelentése miatt Harry herceg

Károly király olyan kijelentést tett, amit nem tett zsebre a fia. Harry herceg ugyanis a jövő hónapba hazatérne a szigetországba az Egyesült Államokból, és a korábbi viták ellenére alig várja, hogy újra találkozzon a bátyjával, Vilmossal, meg az egész családdal. Szerinte ugyanis most kell igazán összefogniuk Katalin daganatos betegsége miatt. De édesapjával még mindig nem jött helyre a kapcsolatuk. Aminek a Királyunk című könyv írója szerint az az oka, hogy Károly a fia feleségével kapcsolatban kételyeket hangoztatott fiának. „Biztos vagy te ebben, Harold?” – hangzott el a kérdés az író szerint. Az azóta megkoronázott apa azt is mondta, nem biztos, hogy „megengedheti,” hogy anyagilag finanszírozza Meghant a családja többi tagjához kötődő felelősségei miatt.





 





Ezeket olvastad már?
Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás