Elverte Oszter Alexandra kertjét a jég





Oszter Sándor lánya tavaly ősszel döntötte el, hogy a tetőtől a küszöbig saját kezével újítja fel az édesapjától örökölt diósjenői birtokát. A színésznő nagy fába vágta a fejszéjét, hiszen csak a zöld terület 2,5 hektáros. Ráadásul most egy természeti csapás is nehezíti Oszter Alexandra dolgát.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.03.27.
Oszter Sándor oszter alexandra kert vihar jégeső

Oszter Alexandra munkáskesztyűt húzott, és nekiveselkedett a 2,5 hektáros birtokon álló 500 nm-es olasz stílusú vadászkastély, a mellette álló vadászház, a 250 négyzetméteres, 15 bokszból álló istálló, az 500 négyzetméteres gazdasági tárolószín, a műhely, a gyümölcstároló, a medence, a  szauna, a 90 négyzetméteres cselédház, a hétkenyeres kemence, és a saját templom felújításának... Az biztos, hogy az elkövetkezendő pár évre be lesz táblázva. A felújítás azonban szükségszerű, hiszen a 73 éves korában, hirtelen elhunyt Oszter Sándor, Kossuth-díjas művész öröksége szívügye a lányának. Szandi itt tervez új életet kezdeni. 

Oszter Sándor Oszter Alexandra
Oszter Sándor és lánya, Alexandra, imádták egymást Fotó: MTI 

Semmi sem megy könnyen 

Alexandra már az első tavaszi napsugarakkal megérkezett a birtokra, ahol először a medence felújításának állt neki. Sajnos azonban már az első napon kiderült, hogy nagyobb munka lesz vele, mint azt gondolta, ezért az interneten kért használható tippeket azzal kapcsolatban, hogy hogyan oldhatná meg a helyzetet: 

"Ötleteket kérnék. Adott egy medence, mely sűrűn tele van ezzel-azzal… (levelek, békák, csigák, iszap). Sima szivattyú nem szívja ki. 1. Ki csinált már ilyet? 2. Van-e olyan az ismerőseim között, akinek építő jellegű megoldó képlet jelent meg a fejében? 3. Hogy ne legyen egyszerű, a kert lejt a medence felé és az is komoly kérdés, hova mehetne ki a víz a trutyival együtt…" 

A ház medencéje jelen állapotában használhatatlan Fotó: Oszter Alexandra 

Oszter Alexandra: Nem jött jól az égi áldás 

Oszter Sándor lánya emellett a belső helyiségek vizesblokkjait cseréli, illetve a jó időnek köszönhetően ő is elkezdte a kert szépítését, de a természet ebbe a projektbe is beleszólt... A hétvégén egy hatalmas jégeső zúdult a Börzsöny lábánál, ami Diósjenőt is elkapta. Az "égi áldás" nem jött jól a gazdáknak, az ágakról szinte csontig leverte a rügyeket, és a földben lévő palántákat is megtépázta. Alexandra egy Instagram-videóban mutatta meg, hogy mennyire rossz a helyzet. 

Jég pattogott a verandán Fotó: Oszter Alexandra/Instagram 

Hogy a vihar pontosan milyen mértékű kárt tett, arról még nincsenek információk, Szandi a későbbiekben nyilván beszámol majd róla. 





 





Ezeket olvastad már?
Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Alulról fotózták a TV2 sztárjának popsiját, már nem is lehetne ennél kerekebb

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Nagyon gömbölyödik: Kulcsár Edinának már hatalmas a pocakja

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás