Csak egy dologtól fél Sáfrány Emese: „Megvan bennem a kemény vidéki csaj”





Nem fél a zord körülményektől a belevaló légtornász. Sáfrány Emese magabiztosan vág az Ázsia Expressz nyújtotta kalandokba jó barátnőjével, Béres Anett-tel karöltve.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.03.23.
Ázsia Expressz Béres Anett Sáfrány Emese

Sáfrány Emese többször is bizonyította már, hogy rátermett nő, most pedig újabb kalandba vág bele. Nemrég kiderült, kik vágnak bele az Ázsia Expressz nyújtotta kalandokba. Sáfrány Emese és Béres Anett párosa izgalmas duónak ígérkezik.

sáfrány emese
Béres Anett és Sáfrány Emese számos közös kaland után veszi újra vállára a világot. (Fotó: TV2)

Sáfrány Emese: „Anett-tal való barátságunk csúcspontja lehet ez”

„Emlékszem, amikor szerepeltem az Exatlonban, már mondták a TV2-es műsorkészítők, hogy ez kutyafüle az Ázsia Expresszhez képest. Jól emlékszem erre a mondatra, valamiért mégis igent mondtam most a felkérésre! Anyukám viccesen meg is jegyezte, hogy szeretek szenvedni nevetett Emese.

Szeretem a határaimat feszegetni, egyfajta önismereti útként is tekintek a műsorra. Úgy gondolom, inkább megyek egy ilyen műsorba egy barátnőmmel, mint a párommal. Az Anett-tal való barátságunk csúcspontja lehet ez, sok izgalmas dolog történt már velünk, és az Ázsia Expressz is életre szóló élmény lesz. Nem kizárt, hogy lesznek köztünk viták, de azt tapasztaltam, hogy mindig meg tudtuk beszélni a nézeteltéréseket, észérvekkel meg tudjuk győzni egymást.

Emese már egy hónapja bepakolt

Emese anyukaként a legnagyobb kihívásnak azt érzi, hogy heteket kell külön töltenie kisfiától.

Várom a kalandokat, megvan bennem a kemény vidéki csaj, csak egy dologtól félek: a kisfiam nagyon fog hiányozni. De ahogy letelik ez a pár hét, alaposan bepótoljuk a külön töltött időt.

„Egy fényképet viszek magammal róla, de más rá emlékeztető tárgyat nem viszek, nem szeretném még azt is cipelni! nevetett a légtornász.

Már egy hónapja bepakoltam a bőröndömet, mindig így szoktam, szeretem, ha van időm átgondolni, hogy mire lehet még szükségem.”

Egyébként csak öt szettet viszek magammal, majd mosok! Anettet is meggyőztem, hogy ne pakoljon annyi ruhát, mert csak cipelni kell.

„Szerintem erős páros a miénk. Az, hogy ketten vagyunk nők, előny és hátrány is. A stoppolásnál vagy a szállásnál egy család nem biztos, hogy segítene, de például egy férfi sofőr lehet, hogy örül is, hogy két európai nőt fuvarozhat.

A higiénia sarkalatos pont nálam, viszont az alvással nem lesz gond: aludtam már néhány furcsa helyen, szabadban, jurtában is

fedte fel Emese, majd hozzátette, alapvetően szeretne jó kapcsolatot kialakítani a többi játékossal, de tudja, hogy a taktika is a játék része, így ezzel is számolnak majd Anett-tel.





 





Ezeket olvastad már?
Kit érdekel a májusi eső, ha falatnyi bikiniben mászkál előtte Elizabeth Hurley?!

Kit érdekel a májusi eső, ha falatnyi bikiniben mászkál előtte Elizabeth Hurley?!

Ki lesz a következő nemzet színésze? Már hallani az első neveket, akik esélyesek

Ki lesz a következő nemzet színésze? Már hallani az első neveket, akik esélyesek

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Agárdi Szilvi elárulja a titkot: így jön le vakon a lépcsőn

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Nótár Mary harmadszor is Fonogram díjas – Az énekesnő meglepő titkokat árult el

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás